back to top
17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Γ. Ραγκούσης: Να γίνει πειθαρχικός έλεγχος για την παραπληροφόρηση για την Novartis

Διαβάστε επίσης

Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης κατηγορώντας τη Δικαιοσύνη για παραπλάνηση της κοινής γνώμης από ανώτατες δικαστικές πηγές σε σχέση με την κατάρρευση της δήθεν «σκευωρίας Novartis» και ζητώντας πειθαρχικό έλεγχο για τους δικαστικούς που διοχέτευσαν τις πληροφορίες.

Ο κ. Ραγκούσης επισημαίνει ότι η πλήρης ανατροπή της δήθεν «σκευωρίας Novartis» και με αμετάκλητη δικαστική επικύρωση είναι ένα αδιαμφισβήτητο και συνταρακτικό πολιτικό γεγονός, ενώ τη βραδιά που ολοκληρώθηκε η σύνταξη του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, διέρρευσαν πληροφορίες εντελώς αντίθετες από αυτές που ξέρουμε σήμερα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον υπουργό να απαντήσει γιατί δεν έχει κινήσει τον πειθαρχικό έλεγχο σε σχέση με τους δικαστικούς λειτουργούς που ενεπλάκησαν στην υπόθεση των παραπλανητικών διαρροών και ποιοι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί είχαν πρακτικά τη δυνατότητα και έπαιξαν πράγματι τον ρόλο κεντρικής πηγής παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού.

Newsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα