back to top
18.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Νάρεϊ στο στόχαστρο ξανά ο Ρέντε

Διαβάστε επίσης

Εντός της ημέρας αναμένεται η άφιξη του Κάλεντ Νάρεϊ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ο οποίος εξετάζει ξανά την περίπτωση του Μάρκο Ρέντε.

Η υπόθεση του Κάλεντ Νάρεϊ που πέρασε από πολλά στάδια, αναμένεται να έχει happy end όπως φαίνεται τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Γερμανός αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει το τριετούς διάρκειας συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Στον ΠΑΟΚ «τρέχουν» προκειμένου να προλάβουν την σχετική προθεσμία της UEFA για να δηλώσουν σήμερα και τον 27χρονο εξτρέμ στην ευρωπαϊκή τους λίστα για τα ματς με την Λέφσκι Σόφιας για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Από ‘κει και πέρα, όπως αναφέρι η «Livesport», φαίνεται πως εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του Μάρκο Ρέντε. Ο Γερμανός στόπερ πιέζει τη Χέρακλες για να φύγει, δεν έχει παίξει ούτε σε ένα από τα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε η ολλανδική ομάδα και ο ΠΑΟΚ περιμένει την ευκαιρία για να τον αποκτήσει.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα