back to top
15.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

15.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη κόντρα στη Σλάβια

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τη Σλάβια Πράγας στο πρώτο του ευρωπαϊκό του παιχνίδι μετά από πέντε χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια και την Πέμπτη στις 20:00-COSMOTE SPORT 2 HD, στον 3ο προκριματικό του Europa Conference League να έχει δύσκολο αποστολή κόντρα στη Σλάβια Πράγας.

Στην επιστροφή του στα ευρωπαϊκά σαλόνια, έχει να αντιμετωπίσει μια ποιοτική αντίπαλο, αλλά το εμπόδιο δεν είναι ανυπέρβλητο. Δίπλα στον Παναθηναϊκό και ο μεγαλομέτοχός του, Γιάννης Αλαφούζος, που ταξίδεψε με την αποστολή.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν για τους «πράσινους». Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος τέθηκαν νοκ-άουτ για το πρώτο ματς, με τον Σπόραρ από την άλλη μεριά να δηλώνεται στη λίστα και να μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά για να βοηθήσει την ομάδα του. Εκτός, είναι και ο Βέρμπιτς ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Από τη μεριά της, η Σλάβια Πράγας έχει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια της αφού ως τώρα έχει δώσει τρία επίσημα παιχνίδια. Τα δύο ήταν για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, διαλύοντας την αδύναμη Σεντ Τζόζεφς με συνολικό σκορ 11-0, ενώ το πιο πρόσφατο ήταν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τσεχίας. Ένας ματς στο οποίο η ομάδα του Γίντριχ Τρπισόφσκι ηττήθηκε από την Χράντετς Κράλοβε, ξεκινώντας με το αριστερό τις εγχώριες υποχρεώσεις της.

Την αποψινή αναμέτρηση στην Πράγα θα διευθύνει ο Ρούντι Μπουκέ. Μαζί με τον Γάλλο ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Ορελιέ Ντουέ και Γκιγιάμ Ντεμπάρ, ενώ τέταρτος είναι ο επίσης Γάλλος, Μπαστιάν Ντεμπεσί.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα