back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι Monophonics και ο Ταφ Λάθος απόψε μαζί στη σκηνή της Τεχνόπολης

Διαβάστε επίσης

Η μπάντα έκπληξη από την Αμερική, οι MONOPHONICS και μαζί τους ο ανατρεπτικός ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ σε μια μεγάλη συναυλία στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου.
Οι MONOPHONICS δε χρειάζονται συστάσεις. Η σπουδαία psychedelic soul και heavy funk μπάντα από το San Francisco της California, που εδώ και χρόνια έχει ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό, έρχεται ξανά στην Ελλάδα, έχοντας αυτήν την φορά στο πλευρό της τον ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ στο Greek Tour τους με πρώτο σταθμό την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
‘Bang Bang’, ‘Promises’, ‘Hanging On’, ‘Lying Eyes’, αλλά και κομμάτια από το νέο τους album “Sage Motel”, fuzzy κιθάρες, freaky συνθεσάιζερ και δυνατά φωνητικά, θα πλημμυρίσουν το χώρο σε ένα ακόμα ξεσηκωτικό Live Performance – πράγμα για το οποίο άλλωστε φημίζονται!
Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ο καλλιτέχνης που δεν σταματά να δοκιμάζει και να τολμά, έχοντας πάντα το hip hop ως αφετηρία και σημείο αναφοράς, έχει καταφέρει να περάσει τη μουσική του σε ετερόκλητα ακροατήρια, μέσα από τους πειραματισμούς του που ξεκινούν από τη funk και τη soul και φτάνουν μέχρι την δημοτική παράδοση.

MONOPHONICS & ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Προπώληση
viva.gr
Τηλεφωνικά στο 11876

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 25€

Ώρα έναρξης: 20.30
Οι πόρτες ανοίγουν: 19.00

Διοργάνωση: ARTWAY

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα