back to top
15.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

15.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Έκρηξη» Πλεύρη στη Βουλή για το Πόθεν Έσχες του

Διαβάστε επίσης

Την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, προκάλεσε στη Βουλή, υπαινικτικό σχόλιο της βουλευτού του ΜέΡΑ25 Μαρίας Απατζίδη, περί αύξησης των περιουσιακών του στοιχείων ενόσω ασκεί τα υπουργικά του καθήκοντα.

Για επαναλαμβανόμενη χυδαιότητα,έκανε λόγο ο κ. Πλεύρης, ο οποίος κατηγόρησε τη βουλευτή ότι στην προκειμένη περίπτωση συμπεριφέρθηκε ως τρολ του Διαδικτύου.

«Η αύξηση της περιουσίας μου οφείλεται στο θάνατο της μητέρας μου και ό,τι απέκτησα τα τελευταία δύο χρόνια είναι από κληρονομιά», ανέφερε σε έντονο ύφος ο υπουργός, λέγοντας ότι η βουλευτής «αν είχε στοιχειώδη επιμέλεια και διάβαζε τη δήλωση της περιουσιακής μου κατάστασης, θα το γνώριζε».

Ο κ. Πλεύρης, αφού θύμισε ότι ο πρώτος διακίνησε αυτή την αθλιότητα, ήταν ο κ. Πολάκης, επισήμανε ότι κάποιοι θέλουν να το πάνε στον πατέρα μου και στην οικογενειακή ευθύνη.

«Θα μπω στο Πόθεν Έσχες σας και θα επανέλθω…Μπορεί για το συγκεκριμένο θέμα να σας αδίκησα αλλά έχετε ευθύνη για όσα συμβαίνουν στην Υγεία», απάντησε η κ. Απατζίδη.
«Σηκωθείτε και πείτε ότι έκανα λάθος», την προέτρεψε ο κ. Πλεύρης.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα