back to top
17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από νωρίς αύριο το πρωί λόγω της διεξαγωγής του 39ου αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Χιλιάδες αθλητές απ όλο τον κόσμο θα βρίσκονται στον Τύμβο του Μαραθώνα που θα δοθεί η εκκίνηση στις 9 το πρωί. Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας αγώνας των 5 χλμ με την εκκίνηση να δίνεται στις 08:30 από τη Λεωφόρο Αμαλίας, στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη, με κατεύθυνση προς Σύνταγμα . Επίσης, ο αγώνας παιδιών 1,2 χιλιομέτρων στις 10:15 σε τρία διαφορετικά blocks για τις τάξεις ΣΤ’, Ε’ και Δ’ Δημοτικού αντίστοιχα, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής και τον τερματισμό, περίπου 20 λεπτά αργότερα, στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Αναλυτικά, οι ρυθμίσεις, στον ιστότοπο του σταθμού μας athina984.gr. Παράλληλα έως και αύριο στις 8 το βράδυ, τα δρομολόγια της Γραμμής 6 του Τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «ΦΙΞ» λόγω της διεξαγωγής του 39ου Μαραθωνίου .

Παραλήρημα Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από το Ουζμπεκιστάν, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι «η Ελλάδα, οι ΗΠΑ, ορισμένες χώρες της Ε.Ε. προστατεύουν τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένων Γκιουλενιστών. , Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε την Αθήνα ότι στηρίζει τις «τρομοκρατικές κουρδικές οργανώσεις» μέσω του “στρατοπέδου” όπως χαρακτήρισε τη δομή φιλοξενίας στο Λαύριο, καθώς φιλοξενεί πολλούς Γκιουλενιστές, οι οποίοι μέσω της Ελλάδας φεύγουν στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα για υποκρισία της ΕΕ η οποία είναι αιχμάλωτη από την Ελλάδα, κάνει λόγο το εκνευρισμένο τουρκικό ΥΠΕΞ μετά το φρένο της Κομισιόν για την αποδοχή του ψευδοκράτους στον Οργανισμό Τουρκογενών Κρατών.

Ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν υποδομές ζωτικής σημασίας στη Χερσώνα πριν αποχωρήσουν από την νότια ουκρανική πόλη, δήλωσε σήμερα ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τονίζοντας ότι οι τοπικές αρχές άρχισαν να αποκαταστήσουν τη σταθερότητα στην πόλη.Την ίδια ώρα με απειλές για το εξωτερικό επανέρχεται ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στη σκιά της ρωσικής οπισθοχώρησης στη Χερσώνα, κάνοντας λόγο για χρήση όπλων μαζικής καταστροφής.

Ένα βήμα πριν τον έλεγχο της Γερουσίας βρίσκονται οι Δημοκρατικοί, καθώς -σύμφωνα με το CNN και το Reuters- πέτυχαν ακόμα μία νίκη στην Αριζόνα, στις εκλογές των ΗΠΑ. Πλέον απομένει να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα στη Νεβάδα, αλλά και να διεξαχθεί ο επαναληπτικός γύρος στην Τζόρτζια.Συνεχίζεται δε η αναμέτρηση και για τον έλεγχο της Βουλής, με προβάδισμα για τους Ρεπουμπλικανούς. Ο Ντόναλντ Τράμπ μόλις ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα στην Αριζόνα απαίτησε ξανά εκλογές με τους αβάσιμους ισχυρισμούς του για δήθεν μολυσμένες ψήφους.

Στην Αίγυπτο, τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι άλλοι τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο έπεσε σήμερα, στο κανάλι Μανσουρίγια στην πόλη Άγκα, στα βόρεια της Αιγύπτου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Στο λεωφορείο επέβαιναν 35 άτομα. Βαθιά θλίψη για το τραγικό δυστύχημα εκφράζει με ανάρτησή του στο Twitter, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Και ο καιρός…

Παροδικές νεφώσεις αναμένονται για αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς,

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα