back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μουντιάλ: Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας

Διαβάστε επίσης

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ.

Στην πρεμιέρα το Κατάρ έγινε η πρώτη χώρα που φιλοξενεί Παγκόσμιο Κύπελλο που ηττήθηκε, καθώς το Εκουαδόρ έδειξε ότι απέχουν ποδοσφαιρικά οι δύο ομάδες, επικρατώντας πολύ εύκολα εν τέλει με 2-0.

Από σήμερα το Μουντιάλ μπαίνει σε φουλ ρυθμούς με τρεις αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η Αγγλία κάνει το «ποδαρικό» της στις 15:00, αντιμετωπίζοντας το Ιράν για τον πρώτο αγώνα του 2ου ομίλου. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φέρεται να έχει επιλέξει σχηματισμό, όπως αναφέρεται στο Νησί, με τον Άγγλο κόουτς να γνωρίζει μάλιστα ότι δεν μπορεί να υπολογίζει τουλάχιστον για σήμερα στον Τζέιμς Μάντισον, καθώς ο 24χρονος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στον τελευταίο αγώνα με τη Λέστερ.

Απέναντι τους, οι Άγγλοι θα βρουν δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καθώς με τη φανέλα του Ιράν αγωνίζονται οι Μοχαμάντι και Χατζισαφί.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 18:00, Σενεγάλη και Ολλανδία ολοκληρώνουν την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου, με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Οι πρωταθλητές Αφρικής βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση «σοκ», καθώς ο ηγέτης της ομάδας, Σαντιό Μανέ, δεν θα δώσει τελικά το «παρών» στη διοργάνωση.

Απέναντι της, η Ολλανδία του Φαν Χάαλ. Οι «οράνιε» βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας φτάσει στο Κατάρ έτοιμοι για οτιδήποτε. Η Ολλανδία που έχει τα φόντα και το υλικό για μια καλή πορεία δεν θα έχει απόψε τον Μέμφις Ντεπάι ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό.

Το «μενού» κλείνει με το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας. ΗΠΑ και Ουαλία αναμετριούνται το βράδυ (21:00) σε ένα «ντέρμπι», καθώς ο νικητής της αναμέτρησης αυτής θα πάρει μεγάλο προβάδισμα και για την πρόκριση στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της ημέρας:

15:00 Αγγλία – Ιράν (ΑΝΤ1+)
18:00 Σενεγάλη – Ολλανδία (ΑΝΤ1+)
21:00 ΗΠΑ – Ουαλία (ANT1)

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα