back to top
14.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

14.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Δ. Μάντζος: Το ΠΑΣΟΚ κλιμάκωνε με ψυχραιμία και με θεσμικό τρόπο την αντίδρασή του στην κ. Καϊλή

Διαβάστε επίσης

Πολιτική αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους προκαλεί η υπόθεση της Εύας Καϊλή με τον Νίκο Ανδρουλάκη να κατηγορεί τη ΝΔ ότι αφού τη χρησιμοποίησε σαν Δούρειο Ίππο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με σκοπό να υποβαθμίσει το θέμα της παράνομης παρακολούθησής του, τώρα κάνει ότι δεν την γνωρίζει και την κυβέρνηση να τον κατηγορεί ότι το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να το κάνει πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος και απαντώντας γιατί δεν διέγραψε ο κ. Ανδρουλάκης νωρίτερα την κ. Εύα Καϊλή από τη στιγμή που θεωρούσε ότι λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ, τόνισε ότι «το να διέγραφε την εισηγήτρια του κόμματος του στην Επιτροπή Ρega θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως παρέμβαση στο έργο της Επιτροπής ή απόπειρα επηρεασμού της στην έκβαση της έρευνας».

Υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κλιμάκωνε με ψυχραιμία και με θεσμικό τρόπο την αντίδρασή του στην κ. Καϊλή.
«Η αρχή έγινε τόσο με την ανακοίνωση του κ. Ανδρουλάκη στην πρόεδρο της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, όπου γνωστοποιούσε πως η κ. Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, όσο και με την απομόνωσή της από την ευρωομάδα των ευρωσοσιαλιστών».

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό της ως “Δούρειος Ίππος της ΝΔ”, ο κ. Μάνζος υπενθύμισε τη στάση της Εύας Καϊλή στην υπόθεση των υποκλοπών, αναφέροντας ότι επιχείρησε να ναρκοθετήσει μαζί με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και τη ΝΔ τη διερεύνηση τους από την Επιτροπή Ρega.
Τέλος αναφέρθηκε και στις θετικές αναρτήσεις προς το πρόσωπο της τόσο τον κ. Πέτσα όσο και των κκ Γεωργιάδη και Δημητριάδη αλλά και την υποστήριξη ακόμα και από τον πρωθυπουργό και ειδικά από την στάση της στο θέμα των παρακολουθήσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα