back to top
19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ερντογάν: Φασιστική η συμπεριφορά της Ελλάδας απέναντι στους πρόσφυγες

Διαβάστε επίσης

Νέα χυδαία επίθεση κατά της Ελλάδος στο γνωστό μοτίβο της εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού  εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στη Διάσκεψη Συνταγματικής Δικαιοσύνης του Ισλαμικού Κόσμου.

Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε το  φράκτη στον ‘Εβρο ” φασιστικό έργο” και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το πρόβλημα η Ελλάδα κτηνώδη και χαρακτήρισε «στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί» τους καταυλισμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου

«Αντί να βρεθεί λύση στην κρίση, έκλεισαν τους μετανάστες πίσω από συρματοπλέγματα. Παρακολουθούμε με αηδία ότι όσοι δεν λαμβάνουν υπόψη τους καταπιεσμένους έξω από τα σύνορά τους επιδεικνύουν τα πιο πρωτόγονα αντανακλαστικά φασισμού όταν πρόκειται για τη δική τους ασφάλεια και ευημερία είπε ο κ. Ερντογάν και πρόσθεσε:  Το προϊόν της νοσηρής αντίληψης απέναντι στους μουσουλμάνους και οι αρνητικές επιπτώσεις των κυμάτων μίσους συνεχίζονται σήμερα δίπλα μας». «Η στάση της Ελλάδας, είπε, απέναντι στους μετανάστες έχει φτάσει πλέον στο επίπεδο της κτηνωδίας. Κάθε μέρα προστίθεται και μια νέα φρικαλεότητα, που ξεκινά από τη βύθιση σκαφών με πρόσφυγες στο μέσον της θάλασσας, μέχρι την απώθηση των μεταναστών με βασανιστήρια και ληστείες. Επιπλέον, οι δυτικές χώρες δεν δείχνουν καμία ουσιαστική αντίδραση σε αυτή την κακομαθημένη συμπεριφορά και τη σκληρότητα της Ελλάδας», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα