back to top
16.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

16.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ακάρ: Οι Έλληνες να μην ξεχάσουν τι έζησαν το 1922

Διαβάστε επίσης

Προκλητικός εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, υποστηρίζοντας ότι οι Έλληνες πρέπει να διδαχθούν από την ιστορία πριν να είναι αργά.

«Την ώρα που εμείς καταβάλουμε προσπάθεια για την περιφερειακή και την παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα, δυστυχώς η Ελλάδα συνεχίζει τις επιθετικές πολιτικές», δήλωσε μιλώντας σύμφωνα με τη Millet News μιλώντας σε εκδήλωση για την 101η επέτειο από την Απελευθέρωση του Γκαζιαντέπ στη Νοτιοανατολική Τουρκία.

Ο Χουλουσί Ακάρ υποστήριξε ότι οι «(Οι Έλληνες) να μάθουν από την ιστορία πριν χιονίσει στα βουνά που εμπιστεύτηκαν και πριν ξεχάσουν τι έζησαν το 1922. Παρόλο που είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο στην Κύπρο, το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, δεν έχουμε επιτρέψει κανένα τετελεσμένο μέχρι σήμερα και δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ ξανά. Είμαστε αποφασισμένοι και θα επιμένουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα τα δικά μας και των Κυπρίων αδελφών μας. Ο ηρωικός στρατός μας είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει την ασφάλεια της χώρας μας και του ευγενούς έθνους μας, ανεξάρτητα από το πού προέρχεται ο κίνδυνος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, συμμετείχε στο εορταστικό πρόγραμμα που διοργανώθηκε για την 101η επέτειο από την απελευθέρωση της Γκαζιαντέπ. Κατά την ομιλία του στην τελετή του απονεμήθηκε το «Ειδικό Βραβείο του Αιώνα της Τουρκίας».

Με πληροφορίες από τη Millet News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα