back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απόστολος Τσιτσιπάς: “Να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και να φέρουμε το τρόπαιο”

Διαβάστε επίσης

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του νεοσύστατου United Cup, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά εμφανίστηκε αισιόδοξος τονίζοντας ότι όλοι στην ελληνική ομάδα: “Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και να φέρουμε στη χώρα το τρόπαιο”

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

Κυρίες και κύριοι,

Με τιμή θα σταθώ μπροστά σας σήμερα για να ανακοινώσω ότι η ομάδα της Ελλάδας θα εκπροσωπήσει με υπερηφάνεια τη χώρα μας στο United Cup 2022.

Για όσους μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με το United Cup, είναι ένα διάσημο διεθνές τουρνουά τένις που συγκεντρώνει μερικές από τις καλύτερες ομάδες από όλο τον κόσμο.

Φέτος, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να ανταγωνιστούμε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο και να δείξουμε στον κόσμο από τι είναι φτιαγμένη η ομάδα της Ελλάδας.

Αλλά δεν αγωνιζόμαστε μόνο για τον εαυτό μας. Αγωνιζόμαστε για τη χώρα μας, για τις οικογένειές μας, και για όλους όσους μας έχουν υποστηρίξει στο ταξίδι μας. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και να φέρουμε στη χώρα το τρόπαιο.

Ξέρω ότι ο δρόμος προς τη νίκη δεν θα είναι εύκολος, αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ικανότητα και την αποφασιστικότητα των παικτών μας. Δούλεψαν σκληρά για να φτάσουν σε αυτό το σημείο και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα δώσουν όλα στον αγώνα.

Οπότε ας συναντηθούμε όλοι και ας υποστηρίξουμε την ομάδα μας που συμμετέχει το United Cup 2022. Μαζί, μπορούμε να γράψουμε ιστορία και να φέρουμε στη χώρα μας το χρυσό.

Απόστολος Τσιτσιπάς

Η πρώτη επίσημη διοργάνωση της νέας σεζόν, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 29 Δεκεμβρίου – 8 Ιανουαρίου με την ελληνική ομάδα να αποτελείται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Στέφανο Σακελλαρίδη, Πέτρο Τσιτσιπά και τις Μαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Η Ελλάδα είναι επικεφαλής του Α’ ομίλου εκεί όπου βρίσκονται επίσης η Βουλγαρία και το Βέλγιο. Η πρεμιέρα θα γίνει κόντρα στη Βουλγαρία την ερχόμενη Πέμπτη (29/12) στις 06:00 GR με την Παπαμιχαήλ να αντιμετωπίζει την Σινίκοβα, ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Πρόγραμμα

Πέμπτη 29/12 (με Βουλγαρία)
06:00 Παπαμιχαήλ–Σινίκοβα
08:00 Σ.Τσιτσιπάς–Ντιμιτρόφ

Παρασκευή 30/12 (με Βουλγαρία)
04:00 Σάκκαρη–Τόμοβα
06:00 Περβολαράκης–Ζουμζάνοβ
08:00 Αγώνας μικτού διπλού

Δευτέρα 02/01 (με Βέλγιο)
06:00 Δέσποινα Παπαμιχαήλ-Φαν Έεντφανκ
08:00 Στέφανος Τσιτσιπάς–Γκοφάν

Τρίτη 03/01(με Βέλγιο)
04:00 Σάκκαρη–Μέρτενς
06:00 Περβολαράκης–Μπεργκς
08:00 Αγώνας μικτού διπλού

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα