back to top
16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει νίκη-οξυγόνο απέναντι στην Φενέρμπαχτσε

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή τους αποτελέσματα.

Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε τίθενται αντιμέτωποι απόψε στο ΟΑΚΑ στις 21:30-Novasports Prime, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague, με μοναδικό στόχο των πρασίνων, την επιστροφή στις νίκες που θα τους βγάλει από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχουν περιέλθει.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κακή αγωνιστική περίοδο, καθώς προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 6-11 και στις τρεις νίκες διαφορά από την οκτάδα.

Από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη εμφανίζεται επηρεασμένη τον τελευταίο μήνα από τις πολλές απουσίες, έχοντας κάνει πέντε συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση από Ζαλγκίρις (88-68), Βίρτους Μπολόνια (92-88), Παρτιζάν (72-73), Μπασκόνια (70-76) και Ολυμπιακό (94-67). Αποτελέσματα που την έριξαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκα με ρεκόρ 10-7.

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Ντουέιν Μπέικον και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Πάρις Λι και Λευτέρης Μποχωρίδης, λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα και τη μέση αντίστοιχα. Για τους Τούρκους, θα απουσιάσουν για ακόμα ένα παιχνίδι οι Τόνι Τζεκίρι, Ισμέτ Άκπιναρ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, όπως και ο ανέτοιμος Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα