back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Στόχος η επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Ζαλγκίρις

Διαβάστε επίσης

Με αντίπαλο την φορμαρισμένη Ζαλγκίρις, αγωνίζεται απόψε στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός.

Κόντρα στη φορμαρισμένη Ζαλγκίρις θα αγωνιστεί απόψε το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ στις 22:00-Novasports Prime ο Παναθηναϊκός, για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» έρχονται στην αποψινή αναμέτρηση, με στόχο να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα, μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στην Μπολόνια, από τη Βίρτους. Στη 16η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-13 η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τους τραυματίες Μποχωρίδη και Μαντζούκα. Από την άλλη, Γκουντάιτις και Γουόλτερς ακολούθησαν μέρος της χθεσινής (25/1) προπόνησης και λογικά θα πάρουν λεπτά συμμετοχής.

Η Ζαλγκίρις, έρχεται στο ΟΑΚΑ μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα κόντρα σε Φενέρμπαχτσε, Βίρτους, Αρμάνι Μιλάνο και Ερυθρό Αστέρα, και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο Κάουνας, τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Παναθηναϊκός είχε πάρει τη νίκη με 81-67. Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα