back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Θέλει νίκη με Βαλένθια στο ντεμπούτο Τόμας και Αγραβάνη

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια για την 24η αγωνιστική της Euroleague, ψάχνοντας τη νίκη στο ντεμπούτο των Δημήτρη Αγραβάνη και Ματ Τόμας.

Οι «πράσινοι» δεν αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα απέναντι στον Κολοσσό λόγω της κακοκαιρίας, και στρέφονται στο δύσκολο αποψινό παιχνίδι με τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ στις 21:00-NovaSports Prime.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από κακή «διαβολοβδομάδα» όπου γνώρισε δύο ήττες σε ισάριθμα ματς από Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης, φιλοδοξώντας να επιστρέψει στις νίκες, και στις καλές εμφανίσεις.

Στα αγωνιστικά η Βαλένθια δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς και Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγκι, ενώ θα απουσιάσουν και οι μακροχρόνια τραυματίες Μάρτιν Χέρμανσον και Σαμ Φαν Ρόσομ.

Οι «πράσινοι», από την άλλη, έχουν λιγότερα προβλήματα, ωστόσο πιθανότατα θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Ματέους Πονίτκα, που είδε την κατάστασή του να βελτιώνεται αλλά δύσκολα θα προλάβει τον συγκεκριμένο αγώνα. Στα θετικά νέα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τους νεοφερμένους Δημήτρη Αγραβάνη και Ματ Τόμας, οι οποίοι θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τα πράσινα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα