back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Νίκες γοήτρου αναζητά με Σερβία και Λετονία η εθνική… πριν «πετάξει» για Ασία

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική ομάδα πριν από την κλήρωση της 30ης Απριλίου, όπου θα μάθει τους αντιπάλους της και την πόλη που θα τη φιλοξενήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού, θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στο τελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών.

Την Παρασκευή η Εθνική αντιμετωπίζει στα Άνω Λιόσια την Σερβία (19:00, Νovasports Prime), που στοχεύει στην εξασφάλιση του τελευταίου διαθέσιμου εισιτηρίου από τον ένατο όμιλο, ενώ τη Δευτέρα ολοκληρώνει το ταξίδι της στα προκριματικά αντιμετωπίζοντας στη Ρίγα τη Λετονία (19:30), που έχει επίσης τσεκάρει ήδη το εισιτήριο για τα τελικά.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που θα είναι στον πάγκο αντί του Δημήτρη Ιτούδη που έχει υποχρεώσεις με τη Φενέρμπαχτσε, δεν θα έχει στη διάθεσή του παίκτες του ΝΒΑ και της Ευρωλίγκας, πλην των Παναγιώτη Καλαϊτζάκη του Παναθηναϊκού και Τζορτζ Πάπας του Ολυμπιακού. Εκτός δωδεκάδας έμειναν οι Κατσίβελης και Χαραλαμπόπουλος λόγω κάποιων ενοχλήσεων, όπως επίσης και οι Τανούλης και Νετζήπογλου.

Η 12άδα της ελληνικής ομάδας: Δημήτρης Φλιώνης, Κώστας Γόντικας (AEK), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Παναθηναϊκός), Μανώλης Χατζηδάκης (Κολοσσός Ρόδου), Γιάννης Κουζέλογλου (Λαύριο), Βασίλης Μουράτος, (Προμηθέας Πάτρας), Δημήτρης Μωραΐτης, Νίκος Χουγκάζ (Περιστέρι bwin), Βασίλης Τολιόπουλος (Άρης), Τζορτζ Πάπας (Ολυμπιακός), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Μερκεζεφέντι), Γιώργος Τσαλμπούρης (ελεύθερος).

Η Σερβία ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς παίκτες Ευρωλίγκας πλην του Όγκνιεν Γιάραμαζ που πήρε ειδική άδεια από την Μπάγερν. Στο ρόστερ της ξεχωρίζουν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Στέφαν Γιόβιτς της Σαραγόσα, που έχουν περάσει και από την Ελλάδα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα