back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στο Μονακό

Διαβάστε επίσης

Μία πολύ δύσκολη αποστολή έχει απόψε ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενείται στο Πριγκηπάτο από τη Μονακό για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» μετρούν 5 αγωνιστικές της Ευρωλίγκας μακριά από τις νίκες, και θα έχουν την ευκαιρία να σταματήσουν αυτό το αρνητικό σερί στο Μόντε Κάρλο, όπου θα φιλοξενηθούν από τη Μονακό για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στις 22:00-ΝovaSports Prime.

Το παιχνίδι είναι αρκετά υψηλής δυσκολίας για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Η Μονακό βρίσκεται στο 16-10 και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, παλεύοντας για μία θέση στην τετράδα, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό του 8-18 που έχει χάσει σχεδόν κάθε ελπίδα για πρόκριση.

Στον Παναθηναϊκό τρία πολύ σημαντικά κομμάτια του ρόστερ δεν ταξίδεψαν στο Μονακό. Συγκεκριμένα, οι Αρτούρας Γκουντάιτις, Δημήτρης Αγραβάνης και Νέιτ Γουόλτερς δεν μπήκαν καν στο αεροπλάνο για Γαλλία, οπότε θα απουσιάσουν από το ματς. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, από την άλλη, θα παραταχθεί πλήρης στο παρκέ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα