back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Το μεταναστευτικό βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα τηςν προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη δέσμευση ότι ο φράχτης στον Έβρο θα προχωρήσει με ή χωρίς ευρωπαϊκά κονδύλια, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. «Αντιρρήσεις έχουν μόνο όσοι δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει να είσαι στα εξωτερικά σύνορα της ευρωπαϊκής ένωσης», σημείωσε με νόημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ με βίντεο που ανάρτησε στα social media ευχαρίστησε τους κατοίκους στον Έβρο για την προσφορά τους, όπως είπε, στην πατρίδα.

«Θα υψώσουμε φράχτη στην αδικία. Αυτή είναι η δέσμευση μας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συγκέντρωση στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημείωσε ότι «πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου σημαίνει ότι θα έχουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας την επομένη κιόλας μέρα των εκλογών». Ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα στις 11:00, θα συνομιλήσει με πολίτες στο Εμπορικό Κέντρο της Ελευσίνα

Το διακύβευμα της κάλπης έθεσε εκ νέου χθες από τις Σέρρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκης ενώ σχετικά με τα πρόσωπα μιας κυβέρνησης συνεργασίας, σημείωσε: «Ισχυρίζονται ότι θα επιλέξω εγώ τον πρωθυπουργό. Είναι προφανές ότι όλο αυτό είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Όταν υπάρχουν κυβερνήσεις συνεργασίας, οι συγκλίσεις είναι και στα πρόσωπα. Ιδιαίτερα στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, που πρέπει να είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης

Αύριο αναμένεται να γίνουν τα πρώτα δρομολόγια Intercity στις γραμμές Αθήνα Θεσσαλονίκη και Αθήνα- Καλαμπάκα. Χθες σε βαρύ κλίμα έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. Το παρών έδωσαν συγγενείς των θυμάτων, καθώς και οι δήμαρχοι Τεμπών και Ελασσόνας, διασώστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων, κάτοικοι της περιοχής κ.α.

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις νότιες και ανατολικό-κεντρικές ΗΠΑ καθώς ανεμοστρόβιλοι και σφοδρές καταιγίδες κατέστρεψαν σπίτια και επιχειρήσεις, αφήνοντας εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ηλεκτροδότηση, σύμφωνα με νεότερους απολογισμούς των τοπικών αρχών, την ώρα που το βορειοανατολικό τμήμα της χώρας προετοιμάζεται σήμερα για πιθανές ισχυρές καταιγίδες.

Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον, “αγκάλιασαν” οι Αθηναίοι τη σημερινή ξενάγηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά. Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αναφερόμενος στη σημασία της εκδήλωσης και τον σπουδαίο συμβολισμό της, τόνισε ότι «H Αθήνα καλωσορίζει αυτό το Σαββατοκύριακο το Open House Athens. Με πολύ χαρά ανοίγουμε και φέτος τις πόρτες του Δημαρχείου της Αθήνας για να ξεναγηθείτε στον θαυμαστό κόσμο του Κόντογλου και του Γουναρόπουλου, αλλά και ως μια συμβολική κίνηση, ενδεικτική της ανοιχτής και άμεσης σχέσης μας με την πόλη. Σημειώνεται ότι η ξενάγηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο θα συνεχισθεί σήμερα από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην αθλητική επικαιρότητα για την 2η αγωνιστική των play off της Σούπερ Λιγκ παίζουν

Στις 6 Παναθηναϊκός – Βόλος

Στις 7.30 ΠΑΟΚ -ΑΕΚ και στις

9 Ολυμπιακός – Άρης

Στα χθεσινά αποτελέσματα των play out.

Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1 τελικό

Παναιτωλικός- Λαμία 1-3

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 1-1

Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης. 1-0

Και ο καιρός

Λίγες νεφώσεις αύριο στην Αττική που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα