back to top
29 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

29 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΕΥ ΖΗΝ 03-04-2023

Διαβάστε επίσης

ΕΥ ΖΗΝ 12-07-2024

ΕΥ ΖΗΝ 11-07-2024

ΕΥ ΖΗΝ 10-7-2024

ΕΥ ΖΗΝ 09-7-2024

ΕΥ ΖΗΝ 08-7-2024

EY ZHN 5-7-2024

Οι μπάρες πρωτεΐνης, ως ένα γρήγορο σνακ, έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς για μία δόση πρωτεΐνης πριν και μετά την προπόνηση. Αλλά είναι πραγματικά καλές οι μπάρες πρωτεΐνης;

Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές μπάρες πρωτεΐνης στην αγορά και δεν είναι όλες ίδιες. Πολλές είναι πλούσιες σε ανθυγιεινά επεξεργασμένα σάκχαρα και υπερβολικά επεξεργασμένα συστατικά.

Εάν χρησιμοποιείτε μπάρες πρωτεΐνης ως μέρος ενός προγράμματος απώλειας βάρους, μπορεί να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στην κατανάλωσή τους για απώλεια βάρους,

Τα πλεονεκτήματα είναι ότι

  • Μπορείτε να τα έχετε παντού μαζί σας, αντικαθιστώντας λιγότερο υγιεινά σνακ.
  • Μπορούν να σας δώσουν μια δόση ενέργειας πριν την προπόνηση.
  • Μπορούν να σας χορτάσουν μετά την προπόνηση, με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο πιθανό να καταναλώσετε κάτι με πολλούς υδατάνθρακες.

Ωστόσο, οι μπάρες πρωτεΐνης τείνουν να έχουν αρκετές θερμίδες – περίπου 150-300 θερμίδες ανά μπάρα.

Μερικές δεν περιέχουν καθόλου πρωτεΐνη και είναι γεμάτες με ανθυγιεινά σάκχαρα. Αυτές που δεν είναι γεμάτες με ζάχαρη και γλυκαντικά μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο ξηρές και να μην έχουν γεύση.

Να θυμάστε ότι, πρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες από αυτές που καταναλώνετε για να χάσετε τα ανεπιθύμητα κιλά. Αναζητήστε μπάρες πρωτεΐνης με χαμηλούς υδατάνθρακες όταν τις ενσωματώνετε στη διατροφή σας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, οι πηγές πρωτεΐνης στις μπάρες πρωτεΐνης δεν είναι γενικά ολικής αλέσεως. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για προϊόντα απομόνωσης πρωτεΐνης ορού γάλακτος ή σόγιας που το σώμα δεν επεξεργάζεται ή δεν χρησιμοποιεί με τον ίδιο τρόπο όπως μια πηγή πρωτεΐνης ολικής άλεσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα