back to top
15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στη Β. Ελλάδα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Διαβάστε επίσης

Συλλήψεις για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών πραγματοποιήθηκαν χθες στη Βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης στην Εθνική Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος οδηγούσε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν έξι μετανάστες χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. Μάλιστα, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αφού είχε εκτραπεί της πορείας του, έπειτα από πρόσκρουση σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό όλων των επιβαινόντων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Το απόγευμα της ίδια μέρας, στην επαρχιακή οδό Κοπτερού – Αμαξάδων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν έναν ημεδαπό δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Τέλος, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, αστυνομικοί, στο πλαίσιο περιπολιών, εντόπισαν και ακινητοποίησαν επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό 21χρονο, που μετέφερε τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Μάλιστα, μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνελήφθη στη δυτική Θεσσαλονίκη και ο 38χρονος που θα τους παραλάμβανε.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα