back to top
24.4 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

24.4 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός για την πρωτιά και η Μπασκόνια για την πρόκριση

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκόνια με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πρώτο στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Με νίκη, σε μια ήδη εξαιρετική πορεία στην κανονική περίοδο της Euroleague, θέλει να κλείσει ο Ολυμπιακός την μέχρι τώρα πορεία του στη διοργάνωση. Την Μεγάλη Πέμπτη στις 21:00-Novasports Prime, υποδέχεται την Μπασκόνια στο ΣΕΦ με στόχο να τερματίσει πρώτος, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ καμία άλλη ελληνική ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν πλήρεις και με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τους κρατήσει στην κορυφή ανεξάρτητα από άλλα αποτελέσματα. Σε περίπτωση ήττας, ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι και πάλι πρώτος, αλλά θα χρειαστεί η Ρεάλ να χάσει από τη Μακάμπι στο παιχνίδι που διεξάγεται παράλληλα στο Τελ Αβίβ.

Από την άλλη η Μπασκόνια έρχεται για ένα παιχνίδι «τελικό» στο Φάληρο. Μόνο νίκη θέλουν οι Βάσκοι, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα χρειατούν ήττα της Ζαλγκίρις στο Μόναχο από την αδιάφορη Μπάγερν τη Μεγάλη Παρασκευή. Εκτός μάχης είναι εδώ και καιρό τιμωρημένος λόγω παράβασης ντόπινγκ Πιέρια Χένρι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Σέφι Σέμες (Ισραήλ).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα