back to top
19.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

19.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Διαβάστε επίσης

Η κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας ανήκει στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός, που τερμάτισε στην πρώτη θέση της κατάταξης, θα τεθεί αντιμέτωπος με την Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν πλεονέκτημα έδρας στη σειρά, με τις δύο πρώτες αναμετρήσεις να διεξάγονται στο ΣΕΦ.

Η Μπαρτσελόνα, που τερμάτισε στην δεύτερη θέση της κατάταξης, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ζαλγκίρις Κάουνας, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να τίθεται αντιμέτωπος με τους «πράσινους» της Λιθουανίας για πρώτη φορά στη διαδικασία των πλέι οφ.

Μεγάλη «μάχη» θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τους Σέρβους να μπαίνουν με… φόρα στη διαδικασία, κάνοντας μεγάλο ντεμαράζ τους τελευταίους 3 μήνες.

Τα πλέι οφ συμπληρώνει η σειρά της Μονακό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Μονεγάσκους να μετέχουν για δεύτερη διαδοχική σεζόν στα πλέι οφ, αυτή τη φορά όμως με πλεονέκτημα έδρας.

Τα ζευγάρια των πλέι οφ της Ευρωλίγκας:

1. Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε
2. Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις
3. Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν
4. Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Όσο για το Final 4 τα ζευγάρια πηγαίνουν ως εξής

Νικητής 1 – Νικητής 4
Νικητής 2 – Νικητής 3

Αυτό σημαίνει πως αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, τότε θα βρει στο δρόμο του τον νικητή του ζευγαριού Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ στα ημιτελικά του Final 4, ενώ ο άλλος ημιτελικός θα προκύψει από τους νικητές των ζευγαριών Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις και Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα