back to top
18.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

18.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Tσιτσιπάς: «Eίμαι κοντά στην κατάκτηση ενός Grand Slam»

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος να κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του έναν τίτλο Grand Slam δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου του Όπεν της Βαρκελώνης.

Το νούμερο 5 της Παγκόσμιας κατάταξης, αναφέρθηκε στη βελτίωση που έχει στο παιχνίδι του, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την πρεμιέρα του την Τρίτη του Πάσχα εκεί που θα αντιμετωπίσει στο διπλό τους Μίντελκουπ και Μις, έχοντας ως παρτενέρ, τον Νίκολας Μαχούτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο Barcelona Open. Πρέπει να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Το τουρνουά είναι πολύ μεγάλο και προτιμώ να παίζω με αντιπάλους όπως ο Γιάνικ Σίνερ ή ο Άλεξ ντε Μινόρ. Πρέπει να πιέζω περισσότερο τον εαυτό μου και να βελτιώνομαι μέρα τη μέρα.

Το rivalry μεταξύ Σίνερ και Αλκαράθ είναι κάτι λογικό και πολύ υγιές κατά τη γνώμη μου. Είναι δύο σπουδαίοι παίκτες που ωριμάζουν και εξελίσσονται πολύ. Παίζουν με απίστευτη ταχύτητα, ο Αλκαράθ καλύπτει το κορτ με έναν τόσο τρελό τρόπο που πολλές φορές σε ανησυχεί να μην του συμβεί κάτι κακό.

Από την πλευρά μου πρέπει να βελτιωθώ περισσότερο κι αυτό γιατί το τένις γίνεται πιο δύσκολο και πιο ανταγωνιστικό. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες που παλεύουν στο court για όλα», δήλωσε αρχικά το Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Είμαι πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός Grand Slam, απλά ελπίζω να συνεχίζω να προπονούμαι με τον ίδιο τρόπο και να συνεχίζω να βρίσκομαι με μεγαλύτερη συχνότητα σε αυτούς τους τελικούς. Πρέπει να δώσω στον εαυτό μου ευκαιρίες για να τους κερδίσω. Το συγκεκριμένο είναι ένα υπέροχο τουρνουά και ελπίζω ότι με προσπάθεια και αφοσίωση μπορώ να κάνω μια μεγάλη νίκη.

Το ότι υπάρχουν παίκτες σαν τον Αλκαράθ σ’ αυτό το τουρνουά είναι πολύ καλό. Προφανώς το κάνει πιο δύσκολο, αλλά αυτό πάντα βοηθάει στο να βελτιώνομαι».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα