back to top
15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 11:00

Διαβάστε επίσης

Τρία νέα μέτρα, τα οποία αφορούν στη στήριξη των νέων, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους δημοσίους υπαλλήλους, θα ανακοινώσει το απόγευμα από την Ελευσίνα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.

“Να τοποθετηθούν πάνω στο Συμβόλαιο Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τις προοδευτικές δυνάμεις, από την Κοζάνη τονίζοντας ότι ο μόνος του αντίπαλος, είναι “η χειρότερη δεξιά από τη μεταπολίτευση και μετά”.

«Δεν υπάρχει κίνδυνος ακυβερνησίας αλλά κίνδυνος ακινησίας, θεσμικής και κοινωνικής παρακμής» τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα το ΒΗΜΑ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Την Κοζάνη επισκέπτεται σήμερα ο κ. Ανδρουλάκης.

Σε εκδήλωση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής στο αμφιθέατρο Μιλτιάδης Έβερτ, στην Τεχνόπολη, θα μιλήσει σε λίγη ώρα ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη Λάρισα σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. – Στην Άρτα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάννης Βαρουφάκης.

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Αθηνών, έξω από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Ομάδα ατόμων που βγήκε από το πανεπιστημιακό ίδρυμα -στο οποίο γινόταν πάρτι- πέταξε μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με χημικά. Από τις μολότοφ κάηκαν ολοσχερώς δύο τουριστικά λεωφορεία που ήταν σταθμευμένα στο σημείο ενώ άλλο ένα υπέστη ζημιές. Καταστροφές και σε στάσεις λεωφορείων. Έγιναν 9 προσαγωγές ατόμων, τα οποία εν συνεχεία αφέθηκαν ελεύθερα.

Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και επτά τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της επίθεσης που εξαπέλυσε ένοπλος, σε εμπορικό κέντρο, στην πόλη Άλεν, του Τέξας, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Νεκρός και ο δράστης από πυρά αστυνομικού.

Άγνωστος αριθμός εργατών έχασαν τη ζωή τους ύστερα από φωτιά που ξέσπασε, σε ορυχείο χρυσού στο Περού. Έως και 27 εργάτες μπορεί να έχουν χάσει τη ζωή τους, ανέφεραν χθες σε ανακοίνωση οι αρχές της περιοχής όπου βρίσκεται το ορυχείο. Παράλληλα, ανέφεραν ότι η φονική πυρκαγιά μπορεί να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

Εθνική αργία και αύριο Δευτέρα για τη Μεγάλη Βρετανία, προς τιμήν του Καρόλου, ο οποίος στέφθηκε χθες βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου. Απόψε θα δοθεί το περίφημο κονσέρτο της Στέψης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τη 1 μετά το μεσημέρι στον Άγιο Δημήτριο λόγω της διεξαγωγής αγώνα δρόμου. Αναλυτικά οι ρυθμίσεις στον ιστότοπο του σταθμού μας www.athina984.gr.

Αύριο στις εννέα το βράδυ θα διεξαχθούν οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής των Play Off, η οποία ήταν προγραμματισμένη για απόψε αλλά αναβλήθηκε, μετά τη σωρεία κρουσμάτων κορονοϊού σε παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική. Θερμοκρασία έως 24 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα