back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Γιουλ: «Κάθε Final 4 είναι ξεχωριστό»

Διαβάστε επίσης

Ο Σέρχιο Γιουλ σχολίασε την παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης στο Final 4 της EuroLeague στο Κάουνας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Παρασκευής (19/5, 21:00) τη Μπαρτσελόνα με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Ο Σέρχιο Γιουλ τόνισε πως κάθε Final 4 είναι ξεχωριστό και επεσήμανε ότι στόχος του συλλόγου είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιουλ:

«Δεν υπάρχουν αμφιβολίες μέσα στα αποδυτήρια. Εκπροσωπούμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και προσπαθούμε πάντα να κερδίζουμε και να είμαστε στην κορυφή και στις δύο διοργανώσεις (EuroLeague και Liga Endesa). Η σειρά με την Παρτίζαν ήταν πολύ σκληρή, αλλά από κάποιο σημείο αλλάξαμε νοοτροπία και δείξαμε για άλλη μια φορά ότι αυτή η ομάδα μεγαλώνει όταν παίζουμε χωρίς δίχτυ ασφαλείας.

Παίζουμε σε άλλον έναν τελικό στο Κάουνας την Παρασκευή, γιατί αν χάσεις, πας σπίτι. Είναι ένα μεγάλο ματς απέναντι σε μια ισχυρή αντίπαλο. Σε έναν ημιτελικό EuroLeague τα προηγούμενα παιχνίδια δεν σημαίνουν και πολλά. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή παρουσία και να δώσουμε το 100%.

Κάθε Final Four είναι ξεχωριστό και η διοργάνωση γίνεται πιο απαιτητική χρόνο με το χρόνο. Τα δύο τρόπαια που έχουμε κερδίσει μας άφησαν την αίσθηση μιας δουλειάς που έγινε καλά. Εθίζεσαι σε αυτό το αίσθημα και θέλεις να το ζήσεις ξανά».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα