back to top
23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τρία 24ωρα μέχρι τις εκλογές – Οι προτεραιότητες, οι συγκεντρώσεις και τα μηνύματα των κομμάτων

Διαβάστε επίσης

Στην ευθεία λήξης της προεκλογικής περιόδου και ενώ μόλις τρία εικοσιτετράωρα χωρίζουν τη χώρα από την αναμέτρηση της Κυριακής, τα επιτελεία των πολιτικών κομμάτων ανεβάζουν στροφές και οι πολιτικοί αρχηγοί δίνουν τις τελευταίες μάχες μηνυμάτων με τις κεντρικές προεκλογικές του συγκεντρώσεις .

Στην Θεσσαλονίκη σήμερα το απόγευμα στις 19:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΔ, στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο». Από την Καστοριά και τη Νάουσα χθες ο πρωθυπουργός εμφανίσθηκε ιδιαίτερα επικριτικός κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι «το δίλημμα των εκλογών είναι, σταθερότητα ή χάος». Υψηλούς τόνους κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποίησε ο Κυρ. Μητσοτάκης και από την Καστοριά, λέγοντας ότι: «από τη μία υπάρχει μία ξεκάθαρη πρόταση, για ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα, και από την άλλη ο απόλυτος, πολιτικός αχταρμάς».

Σήμερα το πρωί ο κ Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Πυλαία και το κέντρο της Θεσσαλονίκης .

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις 20:00 στην Πλατεία Συντάγματος θα απευθυνθεί ο Αλέξης Τσίπρας . Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη στις εκλογές με συγκρότηση κυβέρνησης μακράς πνοής, επισήμανε από το Ηράκλειο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό «συμπτώματα πανικού»και στην κυβέρνηση τα χαρακτηριστικά χειρότερης δεξιάς κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα κατά τη χθεσινή συνέντευξη του στο MEGA σύμφωνα με την οποία, η επιδίωξη του κόμματος είναι να αποσπάσει και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Όπως είπε, “στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς […] δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα να τους κερδίσουμε, δεν τους βάζουμε απέναντι. Βάζουμε απέναντι τους εγκληματίες, τους δολοφόνους, τις πρακτικές τους”.

«Να βάλουμε τέλος στην αλαζονεία Μητσοτάκη, και τον λαϊκισμό του Τσίπρα», είπε από το Θησείο ο Νίκος Ανδρουλάκης τονίζοντας ότι έχει εντολή για αυτόνομη πορεία. Σήμερα στις 08:45 ο κ. Ανδρουλάκης θα δώσει συνέντευξη στον Alpha και στις 20:00 συνέντευξη στο Mega.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη, σήμερα, στις 19.30, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ». «Η ψήφος στο ΚΚΕ μένει στο ΚΚΕ, δεν μεταλλάσσεται, δεν παζαρεύεται»,τόνισε χθες ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κατα την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στο Σύνταγμα τονίζοντας ότι “την Κυριακή το ΚΚΕ μπορεί να δυναμώσει ακόμη περισσότερο”

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα εμφανιστεί, μετά τις 08:00, στην πρωινή εκπομπή του MEGA TV «Χαμογέλα και Πάλι».

Στην Θεσσαλονίκη θα μιλήσει σήμερα ο γραμματέας του  ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος χθες βρέθηκε στην Πάτρα όπου τόνισε ότι “η Συμμαχία για τη Ρήξη, χτίζει σε αυτές τις εκλογές τα θεμέλια της νέας, αγωνιστικής, ανυπότακτης Αριστεράς”.

Newsroom Αθήνα 984

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα