back to top
20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Α. Παπαθεοδώρου: Οι εξελίξεις και η σημασία της ασφάλειας στις αερομεταφορές

Διαβάστε επίσης

25-05-2023

Για την ασφάλεια στις αερομεταφορές μίλησε στον Αθήνα 984 και στον Γιώργο Αποστολίδη, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ανδρέας Παπαθεοδώρου, με αφορμή το 6ο συνέδριο της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται στις 26 Μαΐου στην Αθήνα.

Στόχος της εκδήλωσης, είναι να ενημερωθεί το κοινό πάνω σε μια ευρεία θεματολογία αναφορικά με τα τελευταία δεδομένα και τις τεχνολογικές εξελίξεις στις αερομεταφορές, στα αεροδρόμια, στις εταιρίες, στον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας, στην αεροπορική ιατρική, στα υδροπλάνα και κυρίως την ασφάλεια των πτήσεων.

«Το δυστύχημα των Τεμπών ανέδειξε για μια ακόμη φορά και με τραγικό τρόπο, την κεφαλαιώδη σημασία του ζητήματος της ασφάλειας… Αυτό υπογραμμίζει άλλωστε και το ρητό safety first τόσο στις αερομεταφορές όσο και στα άλλα πεδία του κλάδου» είπε μεταξύ άλλων, ο καθηγητής.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης της ΕΑΕ,  θα εστιάσουν σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με ολόκληρο το οικοσύστημα των αερομεταφορών στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα