back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος. Παραμένουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο εισερχόμενο ρεύμα της Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων και της Νέας Περάμου και στα διόδια της Ελευσίνας.

Ομαλή η κυκλοφορία στο εισερχόμενο ρεύμα της Αθηνών – Λαμίας.

Ανησυχία σε κυβέρνηση και αρχές για την διακίνηση μεταναστών σε νησίδες του Έβρου. Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Επικρατείας, Εξωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος. Μονάδες της συνοριοφυλακής σε Διδυμότειχο και Φέρες, θα επισκεφθεί αύριο ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης.

Τις περιοδείες τους συνεχίζουν αύριο οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί τη Νέα Ιωνία και το βράδυ θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσει σε Θεσσαλονίκη και Πιερία. Στις 19.30 θα μιλήσει στην πλατεία Δημοκρατίας της Σίνδου. Το Μαρούσι θα επισκεφθεί αύριο το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αύριο στις 8 το βραδυ ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης» σε εκδήλωση του κόμματος πόσο πράσινη είναι η πράσινη ανάπτυξη.

Συνεδριάζει αύριο στη μία μετά το μεσημέρι η Διακομματική Επιτροπή Βουλευτικών Εκλογών.

«Βασικό θέμα η διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Περιοδεία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, στο Κιλκίς, εν όψει των εκλογών ς 25ης Ιουνίου.

Στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών, Μαθηματικά και Βιολογία διαγωνίζονται αύριο οι απόφοιτοι των Γενικών Λυκείων και υποψήφιοι για την τριτοβαθμια εκπαίδευση.

Με θέμα την ομαλή διεξαγωγή των Πανελληνίων εξετάσεων, νωρίτερα ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς συγκάλεσε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 12 αύριο το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Αύριο στη μία μετά το μεσημέρι από το Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών η κηδεία της Νόνικας Γαληνέα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών την περασμένη ΠΑρασκευή.

Ένα δίκτυο πρακτόρων και υποστηρικτών της έχει δημιουργήσει εντός της Ρωσίας η Ουκρανία και το οποίο εργάζεται να πραγματοποιεί δολιοφθορές κατά ρωσικών στόχων. Αυτό υποστηρίζει το αμερικανικό δίκτυο CNN.

Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, φιλοουκρανοί πράκτορες εντός της Ρωσίας πραγματοποίησαν την επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη που είχε στόχο το Κρεμλίνο στις αρχές Μαΐου, εκτοξεύοντας drones από το εσωτερικό της Ρωσίας και όχι από την Ουκρανία.

ΚΑΙΡΟΣ

Aίθριος με αραιές νεφώσεις αύριο ο καιρός στην Αττική.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

24 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα