back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Μαφιόζικη επίθεση για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Διαβάστε επίσης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο χώρο της νύχτας βλέπει η αστυνομία πίσω από τη διπλή δολοφονική επίθεση χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό.

Μάλιστα ο τρόπος που έδρασαν οι δράστες αλλά και το παρελθόν των θυμάτων παραπέμπουν σε μαφιόζικη εκτέλεση και πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, με τους αστυνομικούς να κάνουν λόγο για άλλο ένα επεισόδιο στον πόλεμο που μαίνεται τα τελευταία χρόνια στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος.  

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές τα θύματα με συγγενική σχέση μεταξύ τους, είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές ενώ παλαιότερα φέρεται να είχαν σχέσεις με πολύ γνωστά ονόματα της νύχτας που επίσης έχουν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο.

Επίσης ο ένας από τους δύο άνδρες είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία οπαδού που είχε σημειωθεί το 2007 στην Παιανία.

Όπως φαίνεται οι δράστες που επέβαιναν σε όχημα τύπου τζιπ είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στα δύο θύματα. 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 23:18 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο στο Κορυδαλλό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν τον έναν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes  γαζωμένο από σφαίρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα ήταν θωρακισμένο.

Δίπλα υπήρχε άλλο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και ακολουθώντας τα ίχνη βρήκαν σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας τον δεύτερο άντρα, τραυματισμένο θανάσιμα από σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες χρησιμοποίησαν δύο καλάζνικοφ.

Λίγη ώρα αργότερα μετά τη δολοφονική επίθεση στην περιοχή του Σκαραμαγκά κοντά στην εθνική οδό εντοπίστηκε φλεγόμενο όχημα και εξετάζεται αν είναι αυτό των δραστών.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα