back to top
17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Εκδήλωση απόψε για τη μισθωτή εργασία από το ΜέΡΑ25

Διαβάστε επίσης

Εκδήλωση για τα προβλήματα στη μισθωτή εργασία διοργανώνει απόψε, το «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» στο κεντρικό εκλογικό περίπτερό του, στον πεζόδρομο Κοραή, στις 9 το βράδυ.

Ομιλητές θα είναι οι καθηγητές και υποψήφιοι βουλευτές του, Γιάννης Κουζής (Βόρειος Τομέας Αθηνών), Νίκος Θεοχαράκης (Νότιος Τομέας Αθηνών) και Γιάνης Βαρουφάκης (Α’ Αθηνών, Νότιος Τομέας Αθηνών και Α’ Θεσσαλονίκης). Θα παρέμβουν οι υποψήφιοι βουλευτές Μαρία Απατζίδη (Ανατολικής Αττικής) και Βασίλης Στύλος (Δυτικός Τομέας Αθηνών).

Εν τω μεταξύ, σειρά περιοδειών στην Αττική ξεκινά η επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» Σοφία Σακοράφα, η οποία, σε δήλωσή της, επισημαίνει, μεταξύ άλλων: «Θα επιδιώξω να βρεθώ σε κάθε γωνιά της Αττικής, για να συζητήσω με όσο περισσότερους πολίτες είναι δυνατό. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση κρίνονται πάρα πολλά και κυρίως η ποιότητα και το στίγμα της φωνής της αντιπολίτευσης εντός Βουλής. Είμαι βέβαιη ότι οι πολίτες θα αποφασίσουν με γνώση και ευθύνη». Πρώτος σταθμός, την Τρίτη, στο Περιστέρι και θα ακολουθήσουν οι περιοχές: Νίκαια, Γαλάτσι, Πετράλωνα, Παγκράτι, Νέος Κόσμος, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Άγιος Δημήτριος, Χαϊδάρι, Παλαιό Φάληρο, Πειραιάς, Αμπελόκηποι, Κορυδαλλός και Νέα Ιωνία.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα