back to top
36.9 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

36.9 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Κ. Καραγκούνης: Ζητάμε να επιβεβαιώσουν αυτό που κατέγραψαν ως βούληση στις πρώτες εκλογές

Διαβάστε επίσης

Αυτό που ζητάμε από τον Ελληνικό λαό είναι να επιβεβαιώσει αυτό που καταγράφηκε ως βούληση στις εκλογές της 21ης Μαϊου, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στους Αθηνά Κορλίρα και Γιάννη Παπαγεωργίου, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας  Κωνσταντίνος Καραγκούνης.

«Θέλουμε να επιβεβαιωθεί αυτό το οποίο κατέγραψε ως βούληση ο ελληνικός λαός, δηλαδή την αυτοδυναμία. Μια αυτοδύναμη κυβέρνηση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις που θέλουμε και κυρίως το πρόγραμμα μας, το οποίο όπως φάνηκε, ο ελληνικός λαός αγκάλιασε».
Ο κ. Καραγκούνης υπενθύμισε ότι αν δεν είχαμε απλή αναλογική, τώρα θα είχαμε κυβέρνηση της ΝΔ, προσθέτοντας ωστόσο ότι «οι κάλπες είναι και πάλι άδειες» καλώντας τους πολίτες «να δώσουν ξανά την ψήφο τους στη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη ώστε να συνεχίσει η χώρα την πορεία προς τα εμπρός, με σταθερότητα, θάρρος και αποφασιστικότητα».
Για την Αιτωλοακαρνανία, όπου είναι υποψήφιος βουλευτής, ο κ.Καραγκούνης υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ένας αγροτικός νομός, οπότε τα θέμα της αγροτιάς είναι στη πρώτη γραμμή όπως και τα ζητήματα της ανεργίας. Επειδή υπήρξε στήριξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια και στους δύο τομείς – μειώσαμε κατά 8 μονάδες την ανεργία εν μέσω δύσκολων συνθηκών- ο κόσμος το είδε το έζησε στην καθημερινότητα του και “επιβράβευσε” την προσπάθεια αυτή που κάναμε».
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα