back to top
18.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

18.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Νεϊμάρ θα λαμβάνει 500 χιλιάδες ευρώ για μια ανάρτηση στο Instagram

Διαβάστε επίσης

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ είναι δεδομένη και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση, μιας συμφωνίας που εντυπωσιάζει με τους επιμέρους όρους της.

Ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών με τη μεταγραφή του στην Παρί ύψους 222 εκατομμυρίων ευρώ πίσω στο 2017 έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τον σαουδαραβικό σύλλογο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 31χρονος σταρ στο συμβόλαιό του περιλαμβάνει μια λίστα έξτρα προνομίων και ανέσεων οι οποίες διαμορφώνουν ένα ηγεμονικό πακέτο.

Σύμφωνα με το «Foot Mercato», ο Νεϊμάρ θα έχει το προσωπικό του τζετ και θα του επιτραπεί να συγκατοικήσει με τη σύντροφό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, παρά το γεγονός πως η συμβίωση εκτός γάμου απαγορεύεται στη Σαουδική Αραβία, δύο όροι που έχουν τεθεί και στο συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από εκεί και πέρα, η Αλ Χιλάλ προσφέρει μια τεράστια έπαυλη στον βραζιλιάνο με πλήρες προσωπικό, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα μπόνους ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν θα κερδίζει 80.000 ευρώ για κάθε νίκη της νέας του ομάδας.

Το πιο… ιδιαίτερο απ’ όλα, όμως, είναι το μπόνους που αφορά τα social media, σύμφωνα με το οποίο θα αμείβεται με 500.000 ευρώ για κάθε ανάρτησή του στο Instagram που θα διαφημίζει τη Σαουδική Αραβία.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα