back to top
20.6 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

20.6 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Υποδέχεται την Τσουκαρίτσκι ο Ολυμπιακός για το Europa League

Διαβάστε επίσης

Στη μάχη των πλέι οφ του Europa League ρίχνεται απόψε (22:00, CosmoteSport 1) ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τσουκαρίτσκι.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν θέλει απλά να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης, αλλά να καταφέρει μια νίκη που θα καταστήσει τη ρεβάνς σε μια εβδομάδα στη Σερβία, διαδικαστική.

Οι «ερυθρόλευκοι», παρόλο που δεν έχουν φτάσει ακόμα σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, είναι σαφώς ανώτεροι από τους Σέρβους και αυτό πρέπει να δείξουν μέσα στο γήπεδο. Εξάλλου, η Τσουκαρίτσκι προέρχεται από μια βαριά ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ θα παραταχθεί στο Φάληρο χωρίς τον βασικό της φορ, τον Μπανταμόσι, ο οποίος οδεύει προς τη Σαουδική Αραβία.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα, με τη θέση του τιμωρημένου Ροντινέι να μην έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα την καλύψει. Πιθανότατα θα αγωνιστεί ο Βρουσάι, με τον Κίνι να παραμένει αριστερά.

Οι πιο σίγουροι για την ενδεκάδα είναι οι Πασχαλάκης, Φρέιρε, Ρέτσος, Ιμπόρα, Μαντί, Μασούρας, Φορτούνης, Μπιέλ και Ελ Αραμπί. Δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη με τους Αλεξανδρόπουλο και Καρβάλιο να διεκδικούν μια θέση στο βασικό σχήμα.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα