back to top
22.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στη Νέα Υόρκη ο Κώστας Φραγκογιάννης – Θα συναντηθεί και με τον Ακτσαπάρ για τη θετική ατζέντα

Διαβάστε επίσης

Στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 78ης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, θα βρεθεί ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης.

Ο κ. Φραγκογιάννης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Υψηλού Επιπέδου Σύνοδο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και το Διάλογο Υψηλού Επιπέδου για τη Χρηματοδότηση της Ανάπτυξης, που θα διεξαχθεί μεταξύ 18 και 20 Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα, θα μετέχει σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Καινοτόμες Λύσεις για το Ξεκλείδωμα των Επενδύσεων στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης» και την υποενότητα «Καινοτόμες προσεγγίσεις και εταιρικές σχέσεις για την ώθηση της ιδιωτικής χρηματοδότησης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια θα μετέχει επίσης σε μέρος του προγράμματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο θα συνοδεύει στη διμερή συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Γιουν Σουκ Γέολ, καθώς και στις επαφές του με επιχειρηματίες και υποψήφιους επενδυτές. Επιπλέον, ο κ. Υφυπουργός θα έχει πρωϊνό εργασίας με εκπροσώπους hedge funds, καθώς επίσης και συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της Amazon.

Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο κ. Φραγκογιάννης θα συναντηθεί και με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας και συνομιλητή του στα θέματα της «Θετικής Ατζέντας», Μπουράκ Ακτσαπάρ.

Τέλος, ο κ. Υφυπουργός θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του άλλων χωρών, υπεύθυνους για επενδύσεις και μεταξύ αυτών, με τον Υπουργό Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σουλτάν Αχμέτ αλ Τζαμπέρ.

Ευάγγελος Σαρακίνος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα