back to top
15.4 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

15.4 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Σ. Μουργελά: Μεγάλο στοίχημα η ανάπλαση των προσφυγικών για να φιλοξενούν συγγενείς παιδιών με καρκίνο

Διαβάστε επίσης

«Το μεγάλο στοίχημα είναι η ανάπλαση των προσφυγικών προκειμένου να μπορούν να φιλοξενούν συγγενείς παιδιών με καρκίνο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στον Αθήνα 9.84 και στην Αθήνα Κορλίρα και τον Γιάννη Παπαγεωργίου, η Σοφία Μουργελά διευθύντρια στη Νευροχειρουργική Κλινική του Γ.Α.Ο.Ν.Α. “Ο Άγιος Σάββας” και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά”

Αναφερόμενη στον τομέα της υγείας η κ. Μουργελά τόνισε ότι θα πρέπει να γίνουν κι άλλα βήματα ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες:
«Σίγουρα θα βοηθήσει η δημιουργία των δημοτικών ιατρείων σε κάθε διαμέρισμα τα οποία στη συνέχεια θα μπορούν να μετατραπούν σε πολυδύναμα δημοτικά ιατρεία» σημείωσε και επισήμανε ότι στο πρόγραμμα είναι και η διασύνδεση με το νοσοκομείο “ΕΛΠΙΣ”.

Σχετικά με την επιλογή της να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά”, η Σοφία Μουργελά υποστήριξε ότι μόνο με αυτόν τον συνδυασμό οι πολίτες θα έχουν μια καλύτερη καθημερινότητα.

«Οι πολίτες θέλουν μια καλύτερη καθημερινότητα, σε όλα τα επίπεδα, κάτι το οποίο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά” και αυτός είναι ο λόγος που θέλω να προσφέρω στους Αθηναίους με αυτόν τον συνδυασμό. ‘Εχει γίνει ήδη πολλή καλή δουλειά και δουλειά η οποία δεν φαίνεται, αλλά έχει γίνει». 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα