back to top
15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Στ 75% της καταμέτρησης ο κ Κασσελάκης κατέκτησε ποσοστό 56,69% έναντι 43,1% που έλαβε η συνοποψήφια του  Έφη Αχτσίογλου.

Από ώρα σε ώρα αναμένονται δηλώσεις του κ Κασσελάκη

Η Αχτσιόγλου συνεχάρει τηλεφωνικά τον νέο Πρόεδρο του κόμματος, ενώ προσερχόμενη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμονδούρου εστίασε στην αυριανή μέρα: ‘’ Αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στον κόσμο” είπε χαρακτηριστικά, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο που προσήλθε στις κάλπες και ιδιαίτερα όσους την τίμησαν με την ψήφο τους και τους συνεργάτες της.

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, των Σποράδων, της Φθιώτιδας και της Βόρειας Εύβοιας προειδοποιώντας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από πρωινές ώρες της Δευτέρας,  και για τα επόμενα δύο 24ώρα.

Έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε ενημέρωση και δόθηκαν οδηγίες τόσο για την εξέλιξη των έργων καθαρισμού σε ποτάμια και υδατορέματα και την αποκατάσταση αναχωμάτων που εκτελούνται σε όλη τη Θεσσαλία, όσο και για την εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων πολιτικής προστασίας ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Χθες το μεσημέρι σε ευρεία σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά  τα σχολεία και οι δημόσιες υπηρεσίας  από σήμερα Δευτέρα έως και την Τετάρτη στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας ενόψει της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων  . Ε  Σε  ετοιμότητα και οι ‘Ενοπλες Δυνάμεις  στη Θεσσαλίας, σε πλήρη συντονισμό με την Πολιτική Προστασία, ενώ, παράλληλα, συνεχίζουν να συνδράμουν στις πληγείσες από την κακοκαιρία «Daniel» περιοχές

“Τις επόμενες ημέρες ο κρατικός μηχανισμός θα βρίσκεται και πάλι επί ποδός διότι οι μετεωρολόγοι μας προειδοποιούν για φαινόμενα βροχής στη δυτική και κεντρική Ελλάδα” ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο μήνυμά του στο facebook. Προανήγγειλε ότι το Market Pass θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του έτους, για τη Θεσσαλία, τις πλημμυρόπληκτες κοινότητες της Φθιώτιδας  και της Βοιωτίας, καθώς και για τον Έβρο με διπλασιασμό του μηνιαίου ποσού. Ωφελούμενα θα είναι περίπου 280.000 νοικοκυριά με 740.000 μέλη

Ανοίγει το πρωί η πλατφόρμα id.gov.gr για τις νέες ταυτότητες, προκειμένου οι πολίτες να προγραμματίζουν ψηφιακά τα ραντεβού τους για την έκδοση νέων τύπου ταυτοτήτων ή την αντικατάστασή τους λόγω μεταβολής των στοιχείων, λήξης ισχύος, φθοράς ή παλαιότητας.

Στα αθλητικά νέα και για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ:

Με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ σήμερα στις 9 το βράδυ ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική.

Στα αποτελέσματα της Κυριακής

Ολυμπιακός – Κηφισιά, 4-0, Άρης – Παναιτωλικός, 3-0

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 1-2 και ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ. 1-3

Και ο καιρός…

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και πρόσκαιρες τοπικές βροχές, σήμερα στην Αττική. Σποραδικές καταιγίδες  πιθανόν να εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Αυτή την ώρα η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι … βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα