back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συνάντηση Βρούτση με τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών είχε στο γραφείο του ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Τον ΣΕΠ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Καρυπίδης, καθώς και οι Γιάννης Κωστάκης Θανάσης Τσιβίλης και Κατερίνα Πατρώνη.

Οι Ελληνες Παραολυμπιονίκες ενημέρωσαν τον υπουργό για το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο ΣΕΠ αναφορικά με τη διάδοση του Παραολυμπιακού Κινήματος και για ζητήματα που αφορούν τον Παραολυμπιακό Αθλητισμό, τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος «Παραολυμπιακή Εκπαίδευση στα Σχολεία» και τα Μαθητικά Πρωταθλήματα Μπότσια, αλλά και τις καθημερινές ανάγκες που έχουν.

«Βρισκόμαστε στο πλευρό των Αθλητών με Αναπηρίες και των Παραολυμπιονικών, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες συνθήκες για να συνεχίζουν να δοξάζουν την χώρα με τις σπουδαίες τους διακρίσεις. Αρωγοί σε κάθε προσπάθεια διάδοσης του Παραολυμπιακού Κινήματος, συνεχίζοντας την στοχευμένη πολιτική της Κυβέρνησης μας για συμπερίληψη και ίσες ευκαιρίες για όλους σε μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις», υπογραμμίζει σε ανάρτησή του ο Γιάννης Βρούτσης.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα