back to top
17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σήμερα ενώπιον του ανακριτή ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι εξέδιδε και βίαζε 34χρονη

Διαβάστε επίσης

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 40χρονος αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε μια 34χρονη γυναίκα την οποία κρατούσε υπό συνεχείς απειλές φυλακισμένη για καιρό σε διαμέρισμα στην Αθήνα .

Εν τω μεταξύ και μια δεύτερη γυναίκα έχει κληθεί από την ανακρίτρια να καταθέσει για την δράση του αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 34χρονης η οποία αρχικά τον κατήγγειλε .

Σύμφωνα με το Star, η δεύτερη γυναίκα, θα βρεθεί την Πέμπτη ενώπιον της ανακρίτριας για να περιγράψει τα όσα και η ίδια έχει καταγγείλει ότι έζησε στο παρελθόν από τον αστυνομικό. Πρόκειται για μια γυναίκα από τη Ρουμανία που εργαζόταν μαζί με την 34χρονη στο κέντρο της Αθήνας.

Στην δικογραφία περιλαμβάνονται σύμφωνα με πληροφορίες καταθέσεις φίλων και γνωστών της 34χρονης όπου καταγράφονται τα όσα βίωνε επί δυο χρόνια .

Μια από τις φίλες του θύματος παρέδωσε στο Εσωτερικών Υποθέσεων φωτογραφία του αστυνομικού όπου φέρεται να παραλαμβάνει χρήματα από την 34χρονη -που εξέδιδε, βίαζε και την απειλούσε Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατά τη σύλληψη του ο αστυνομικός ζήτησε να μην εισέλθουν οι συνάδελφοι του σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο γιατί είχε εκεί τα εργαλεία του τακτοποιημένα «και θα του τα αναστάτωναν». Πρόκειται για τον χώρο όπου οι αστυνομικοί βρήκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που είχαν δώσει νωρίτερα στο θύμα.

Σύμφωνα με την 34χρονη ο αστυνομικός την εκβίαζε και την απειλούσε με κάθε τρόπο:

«Μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει και θα πετάξει το πτώμα μου, να μην με βρει κανείς. Μου έλεγε ότι θα με διώξει από την χώρα, ότι δεν θα μπορέσω να ξαναδουλέψω στον δρόμο για να βγάλω λεφτά και θα το κανονίσει αυτός, ότι θα με στείλει στο Καμερούν που ξέρει ότι κινδυνεύω και ότι θα με συλλάβει η αστυνομία. Ακόμη και ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο», είναι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την κατάθεση της 34χρονης.

Αθήνα 984

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα