back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Shanghai Masters: Ο Κόντρα απέκλεισε τον Μεντβέντεφ

Διαβάστε επίσης

Ο Ντανιίλ Μεντβένεφ, Νο3 στον κόσμο και πρόσφατος φιναλίστ στο Πεκίνο, έχασε με 7-6, 6-2 σήμερα (8/10) στον 3ο γύρο του Masters 1000 στη Σαγκάη, από τον Αμερικανό Σεμπάστιαν Κόρντα (Νο 26).

Ο Μεντβέντεφ, του οποίου η θέση στο βάθρο του ATP δεν κινδυνεύει, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πρώτο σετ με τον 23χρονο αντίπαλό του.

Όμως ο γιος του Τσέχου Πετρ Κόρντα, πρώην Νο2 στον κόσμο, ολοκλήρωσε το πρώτο σετ στο σερβίς του.Στη συνέχεια ο Αμερικανός απογειώθηκε στο δεύτερο σετ προηγούμενος με 3-0, πριν φτάσει στη νίκη με 6-2.

«Αισθάνομαι υπέροχα, έπαιξα έναν απίστευτο αγώνα», είπε ο Σεμπάστιαν Κόρντα, ο οποίος είχε ήδη κερδίσει τον Ρώσο κατά την τελευταία τους αναμέτρηση στο «Australian Open» τον Ιανουάριο.

Στη φάση των «16», ο Κόντρα θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Φραντσίσκο Τσερουντόλο ή τον Ούγγρο Μαρτίν Φούτσκοβιτς

Στον αγώνα που προηγήθηκε ο Νορβηγός Κάσπερ Ρουουντ προκρίθηκε επικρατώντας εύκολα του Αμερικανού Κρίστοφερ Ίμπανκς σε δ 6-4, 6-2.

Ο Ρουουντ, ο οποίος στοχεύει να προκριθεί στο Masters τέλους σεζόν στο Τορίνο, θα βρεθεί αντιμέτωπος στη συνέχεια με τον Κροάτη Ντούσαν Λάγιοβιτς ή τον Ούγγρο Φαμπιάν Μαροζάν.

Ο Ντιμιτρόφ νίκησε με 6-4, 6-3 τον Βούκιτς, ενώ πρόωρο αποκλεισμό γνώρισαν οι Φρανσίς Τιαφό και Κάμερον Νόρι. Ο Τιαφό έχασε από τον Σονέγκο με 2-6, 6-2, 6-3 και ο Νόρι από τον Τζέφρεϊ Τζον Βολφ με 6-3, 5-7, 7-6(4).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα