back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Η. Αποστολόπουλος: Να έρθουν να ψηφίσουν, μην αφήσουν την τύχη τους στα χέρια των άλλων

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της Κυριακής. Καλώ τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει για να μην αφήσει την τύχη του, στα χέρια άλλων» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην ‘Ελενα Μπρέγιαννη ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ο οποίος καλείται να αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο με τον Δημήτρη Οικονόμου.

«Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θα συνεχίσουμε με μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι παράγει έργο» τόνισε και αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει στα χρόνια που διοικεί.

«Τα τελευταία 9 χρόνια που διοικούμε το δήμο κάναμε πάνω από 250 έργα, μικρά και μεγάλα, με μια ομάδα που έχει ενώσει την πόλη και συνεχίζει να ενώνει τις δυνάμεις της και να ανανεώνεται», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην πολύ υψηλή αποχή, η οποία έφτασε στο 50-51%, ο κ Αποστολόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «αρκετοί συμπολίτες μας δεν ήρθαν να ψηφίσουν διότι θεώρησαν δεδομένο ότι θα βγούμε από την πρώτη Κυριακή, ενώ έπαιξαν το ρόλο τους ο καλός καιρός αλλά και οι αλλεπάλληλες εκλογικές διαδικασίες οι οποίες κούρασαν τον κόσμο».

Στο σημείο αυτό τόνισε το γεγονός ότι κάποιοι δημότες έχουν ταλαιπωρηθεί από τα έργα που κάνει ο δήμος και ίσως με την αποχή τους από την εκλογική διαδικασία, να ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα. «Μελλοντικά θα καταλάβουν όλοι τη χρησιμότητα των έργων» υπογράμμισε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα