back to top
29.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

29.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Γ. Κουτελάκης: Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας θα κερδίσει τις εκλογές στη Ν. Σμύρνη

Διαβάστε επίσης

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοκητικών εκλογών, οι δημότες της Νέας Σμύρνης καλούνται να αποφασίσουν για Δήμαρχο ανάμεσα στο Γιώργο Κουτελάκη που στον πρώτο γύρο συγκέντρωσε ποσοστό 28,88% και στην Δήμητρα Νάνου που αναδείχτηκε δεύτερη με ποσοστό 26,73%.

«Θεωρώ ότι οι συνδυασμός ο οποίος είναι ανεξάρτητος, έχει προβάδισμα μα για την επικράτηση», δήλωσε ο Γιώργος Κουτελάκης στον Αθήνα 9.84 και στον Μιχάλη Λεάνη.

Μέλημά του, σε περίπτωση εκλογής του είναι -κατά τον ίδιο- η υλοποίηση έργων που θα ομορφαίνουν και θα βελτιώνουν το δημόσιο χώρο καθώς και η γενικότερη επαναφορά της κανονικότητας στην πόλη.

Προτεραιότητά του, ο τομέας της καθαριότητας, καθώς – όπως είπε- η Νέα Σμύρνη δεν είναι πια μια φροντισμένη και καθαρή πόλη και η εικόνα εγκατάλειψης και παραμέλησής της είναι πλέον φανερή.

«Οι συμπολίτες μας έχουν συνηθίσει να ζουν σε μια πόλη που λάμπει και οι συγκρίσεις αυτή την περίοδο είναι πολύ δυσμενείς σε σχέση με το παρελθόν», σχολίασε.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Πέραν της καθαριότητας, έχουμε κυρίως να αντιμετωπίσουμε και άλλα ζητήματα της καθημερινότητας όπως τα φθαρμένα πεζοδρόμια που έχουν μετατραπεί σε παγίδες κινδύνου για τους πολίτες και πρέπει να αποκατασταθούν αλλά και η έλλειψη θέσεων πάρκινγκ».

Ειδικότερα, ως προς το πρόγραμμα δημιουργίας και διεύρυνσης χώρων στάθμευσης, υποσχέθηκε αξιοποίηση κάθε δυνατότητας με μετρήσιμο αποτέλεσμα στο τέλος της θητείας που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει τη δημιουργία υπόγειου γκαράζ 250 θέσεων στο Κλειστό της οδού Αρτάκης, προσβάσιμο στους κατοίκους της περιοχής, 500 θέσεων στο γήπεδο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. και 450 θέσεων στο Ιωσηφόγλειο.

Ως προς τις αθλητικές υποδομές της πόλης, σημείωσε την επανεκκίνηση του έργου του κλειστού της οδού Αρτάκης, την ανακαίνιση του Γηπέδου του Πανιωνίου με ιδίους πόρους, Περιφερειακή χρηματοδότηση και Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά μέσα αλλά και τη Δημιουργία Μουσείου Αθλητικής Ιστορίας της Σμύρνης και της Νέας Σμύρνης.

«Όνειρό μου είναι να δημιουργήσουμε και ένα γλυπτό ένα παγκάκι στο οποίο θα κάθονται τρείς εμβληματικές μορφές του Πανιωνίου, στη μέση ο Δημητρός Δάλλας, δεξιά του ο Δημητρός Καραμπάτης και αριστερά του ο Ανδρέας Βαρίκας που θα συζητούν επί του καταστατικού του Πανιωνίου υπό τη σκιά του αδριάντα του Χρυσοστόμου Σμύρνης», αποκάλυψε.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα