back to top
24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αντετοκούνμπο: “Πάμε να το πάρουμε Μιλγουόκι”

Διαβάστε επίσης

Αμέσως μετά την υπογραφή της πρόωρης επέκτασης με τους Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, διέδωσε την ευχάριστη είδηση με ανάρτηση του στα προσωπικά του social media.

Από εκεί που κανείς δεν το περίμενε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε πρόωρη επέκταση τριών ετών και 186 εκατομμυρίων δολαρίων τα ξημερώματα της Τρίτης, αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοιχτό.

Κι αυτό γιατί ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφατα -περισσότερες από μία φορές- ότι δεν έχει οικονομική λογική μία τέτοια κίνηση στην παρούσα φάση, καθώς αν υπέγραφε extension το καλοκαίρι του 2024, θα έπαιρνε τετραετή αντί για τριετή επέκταση και ένα έξτρα ποσό που θα άγγιζε τα 70 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Γιάννης δεν έκρυψε μάλιστα τον ενθουσιασμό του για το νέο του συμβόλαιο με τα Ελάφια, καθώς έσπευσε να κάνει ανάρτηση στα προσωπικά του social media για να ενημερώσει άπαντες για τις εξελίξεις. Ο ηγέτης των Μπακς επέλεξε μία φωτογραφία από την ημέρα που το Μιλγουόκι κέρδισε το βαρύτιμο τρόπαιο, κι εκείνος το Finals MVP βραβείο, ενώ στη λεζάντα έγραψε: “”ΜΙΛΓΟΥΟΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! Πάμε να το πάρουμε!!!!”

 

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα