back to top
19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Α. Μπαλοπούλου: Τα Χριστούγεννα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι η πιο αγαπημένη και λαμπερή περίοδος του χρόνου

Διαβάστε επίσης

Τα Χριστούγεννα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι πάντα λαμπερά και εντυπωσιακά με πλούσιες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Η αρχή γίνεται αύριο, Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στις 19.00 με το ΚΠΙΣΝ να ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του και να μεταμορφώνεται στον πιο μαγευτικό εορταστικό προορισμό της πόλης. Tα αμέτρητα γιορτινά φώτα σε κάθε σημείο του θα δώσουν τη δική τους ξεχωριστή νότα ενώ ακόμη και τα Σιντριβάνια στο Κανάλι συμμετέχουν στο θέαμα με τον δικό τους φαντασμαγορικό τρόπο.

«Για όλους εμάς στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τα Χριστούγεννα είναι η πιο αγαπημένη και λαμπερή περίοδος του χρόνου. Είμαστε έτοιμοι για την αυριανή μεγάλη γιορτή με την οποία φωταγωγείται το Κέντρο Πολιτισμού. Το σημείο συνάντησής μας είναι η Αγορά του όπου όλοι μαζί θα υποδεχτούμε αυτή την γιορτινή περίοδο», ανέφερε η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Αθηνά Μπαλοπούλου, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Τασούλα Επτακοίλη.

Η λαμπερή γιορτή με οικοδέσποινα την ηθοποιό Νάντια Κοντογεώργη δίνει το έναυσμα των γιορτών με τα 80 πλατάνια να «πλημμυρίζουν» το Κανάλι με φως και το Φεστιβάλ Φωτιστικών Εγκαταστάσεων να χαρίζει λάμψη στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ενώ σταθερή αξία παραμένει το Παγοδρόμιο στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ.

«Βλέπουμε τα φώτα και τα πλατάνια γύρω από το κανάλι να λάμπουν, μας αποκαλύπτονται τα τρία μεγάλα έλατα της Αγοράς και φυσικά το Φεστιβάλ Φωτιστικών Εγκαταστάσεων επιστρέφει στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Παράλληλα, φέτος, παρουσιάζουμε τρία έργα διακεκριμένων καλλιτεχνών από το εξωτερικό καθώς και μια πολύ ενδιαφέρουσα ελληνική συμμετοχή. Επιστρέφοντας στη Χριστουγεννιάτικη περιήγησή μας στο Κανάλι, το κατεξοχήν σημείο συνάντησης της χριστουγεννιάτικης βόλτας είναι το παγοδρόμιο και λίγο πιο πέρα, ανεβαίνοντας και πάλι στο ύψος της αγοράς, βρισκόμαστε στα χορογραφημένα σιντριβάνια τα οποία χορεύουν υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών», σημείωσε.

«Τα Χριστούγεννα, παραμένουν διαχρονικά η περίοδος με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και οι προσδοκίες μας είναι ιδιαίτερα υψηλές και για φέτος», υπογράμμισε η κ. Μπαλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα