back to top
21.6 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

21.6 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 12:00

Διαβάστε επίσης

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς παιδιά και σύλλογοι.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά άκουσαν τα Κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου από Γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελόριζο. “Τα φετινά Χριστούγεννα βρίσκουν την Ελλάδα να έχει αφήσει πίσω της μια υπερδεκαετή αλυσίδα κρίσεων και να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία”, αναφέρει στην εβδομαδιαία ανασκόπηση του στο Facebook, ο πρωθυπουργός.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, από τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί», στα γραφεία του κόμματος, στην Κουμουνδούρου. Ο κ. Κασσελάκης, ευχήθηκε «ειρήνη σε όλον τον κόσμο και αλληλεγγύη ανάμεσα μας στην ελληνική κοινωνία».

O Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, υποδέχτηκε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη τον χορευτικό όμιλο «Αορείτες» από το Ηράκλειο Κρήτης, που έχουν κάνει πράξη τη συμπερίληψη ενώνοντας τις δεξιότητες στον χορό παιδιών και με αναπτυξιακές διαταραχές ή κινητικά προβλήματα. « Θα είμαστε στο πλευρό σας, διότι τα παιδιά μας είναι η προτεραιότητά μας » ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης ο οποίος άκουσε τα τσακώνικα κάλαντα των Χριστουγέννων από τα μέλη της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας άκουσε τα κάλαντα και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στον Περισσό.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας καθώς ανοιχτά είναι και σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων τα καταστήματα στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου. Έως τις 6 μπορούν να μείνουν ανοιχτά τα εμπορικά έως τις 8 τα πολυκαταστήματα.

Σε επιφυλακή παραμένει η τροχαία στις εθνικές οδούς, καθώς σήμερα κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για τα Χριστούγεννα. Με πληρότητα που αγγίζει το 100% αναχωρούν τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ όπου έχουν προγραμματιστεί και έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

Την πρώτη του τοποθέτηση μετά την παραίτηση του δημάρχου Χειμάρρας, Γκέργκι Γκόρο, έκανε ο Φρέντι Μπελέρης. Σε ανάρτησή του ο φυλακισμένος εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας αναφέρει ότι ο Γκόρο «στην πραγματικότητα δεν «παραιτήθηκε» αλλά εγκατέλειψε τη δημαρχία που είχε χάσει εδώ και καιρό. Μια μαριονέτα ήταν άλλωστε», γράφει χαρακτηριστικά. Ο Μπελέρης αφού καλωσόρισε «τα βήματα Ράμα προς την πραγματικότητα» λέει ότι «Όποιος αναλάβει προσωρινά Δήμαρχος μέχρι την αποφυλάκιση και την ορκωμοσία μου, πρέπει να είναι ένας από τους δημοτικούς συμβούλους που προέρχονται από τη δημοτική παράταξη με την οποία κερδίσαμε τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2023».

Και ο καιρός…

Γενικά αίθριος στην Αττική. Θερμοκρασία έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα