back to top
27.6 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

27.6 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Γοητευμένοι αλλά και απορημένοι όσοι τουρίστες βρέθηκαν σήμερα στο Μοναστηράκι και την Πλάκα απόλαυσαν το μοναδικό για αυτούς θέαμα, απόλαυσαν το θέαμα με τις δεκάδες σούβλες που έστησαν τα καταστήματα εστίασης για το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία.

Και φέτος δυστυχώς δεν έλλειψαν τα ατυχήματα και οι ακρωτηριασμοί από την άλογη χρήση βεγγαλικών. Στην Αθήνα μόνο, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 5 περιστατικά τραυματισμών, με πιο σοβαρό τον ακρωτηριασμό δακτύλων ενός ενήλικα από χρήση βεγγαλικών πριν την Ανάσταση, στα Καλύβια.

Μήνυμα επ ευκαιρία του Πάσχα των Ορθοδόξων απηύθυνε ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν. ”Σε αυτή την ιερή περίοδο, κρατάμε τους ανθρώπους που υποφέρουν από τον πόλεμο και τις διώξεις κοντά στις καρδιές μας. Θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε και να εργαζόμαστε για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη για όλους τους ανθρώπους’’ είπε μεταξύ άλλων.

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Κάιρο με ζητούμενο την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων που κρατά η Χαμάς. η αντιπροσωπεία της Χαμάς θα αναχωρήσει για την Ντόχα για να συνεχισθούν οι διαβουλεύσεις

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο Διευθυντής της CIA, Ουίλιαμ Μπέρνς μεταβαίνει εκτάκτως στην Ντόχα του Κατάρ, προκειμένου να ασκήσει ”μείζονες πιέσεις σε Ισραήλ και Χαμάς’’ για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Κατάρ.

Στο μεταξύ, νέα ένταση πυροδότησε στην περιοχή, η επίθεση με ρουκέτες που εξαπέλυσε η Χαμάς, εναντίον Κερέμ Σαλόμ, κύριου σημείου διέλευσης της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Λωρίδα της Γάζας.

Έρευνα στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησαν οι αρχές τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Στο υπό ανακατασκευή κελί με το Νο 133, που παραμένει κλειστό από τον περασμένο Αύγουστο, εντοπίστηκε με την βοήθεια ανιχνευτή μετάλλων, επιμελώς εντοιχισμένο ένα πυροβόλο όπλο πιστόλι «STAR EIBAR SPAIN» με σειριακό αριθμό 1581922 καθώς και μία γεμιστήρα 19 φυσιγγίων (9mm). Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορυδαλλού.

Στον Εισαγγελέα της Σάμου παραπέμφθηκε σήμερα η 49χρονη που ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα της χθες, Μεγάλο Σάββατο. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη, μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενη.

Τραγικό τέλος για την 30χρονη γυναίκα που έκανε βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητό της στο λιμάνι της Πάτρας. Ανασύρθηκε νεκρή μετά από αγωνιώδεις αλλά άκαρπες προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό της από το βυθισμένο ΙΧ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς η εκλιπούσα φαίνεται να ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε στη θάλασσα.

66 νεκροί και 101 αγνοούμενοι είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός από τις πλημμύρες στην νότια Βραζιλία. Σύμφωνα με την πολιτική προστασία της χώρας, 70 και πλέον χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, ενώ περισσότερο από ένα εκατομύριο νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ύδρευση και ηλεκτρικό

1,6 εκατομμύρια θεατές συγκεντρώθηκαν στην παραλία της Κοπακαμπάνα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο προκειμένου να απολαύσουν τη μεγάλη συναυλία της Μαντόνα, στο τελευταίο μουσικό σόου της περιοδεία της που ξεκίνησε τον περασμένο Οκώβριο προκειμένου να γιορτάσει τα 40 χρόνια στην ποπ μουσική. Σημειωτέον ότι αυτή η συναυλία δόθηκε χωρίς καταβολή εισητηρίου.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος θα είναι αύριο, Δευτέρα του Πάσχα, στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 20,5 Βαθμοί αυτήν την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα