back to top
25.9 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

25.9 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μεγάλη έκπληξη η Λαμία κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Η Λαμία πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος ηττήθηκε στην περιφέρεια έπειτα από πέντε χρόνια. Οι Φθιώτες επικράτησαν 1-0 των «ερυθρόλευκων» με γκολ του Σλίβκα στο 4′.

Έχασε πέναλτι ο Φορτούνης, ενώ αποχώρησε τραυματίας ο Μπιέλ με τους Πειραιώτες να προβληματίζουν με την εικόνα τους.

Απολύτως δίκαιο το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν οι δύο ομάδες. Ο Βόκολος παρέταξε την ομάδα του με σκοπό να πιέσει ψηλά τους Πειραιώτες και όχι να τους περιμένει στο μισό γήπεδο, όπως είχαν κάνει οι Πανσερραϊκός και Ατρόμητος. Δικαιώθηκε λοιπόν σχεδόν με το «καλησπέρα» με το γκολ του Σλίβκα στο 4’.

Ο Πασχαλάκης είπε «όχι» και σε πλασέ στην κίνηση του Ακούνια στο 37’, πέφτοντας στη δεξιά γωνία και απομακρύνοντας σε κόρνερ. Στο 40’ ο Μαρτίνεθ δεν έπιασε καλά το σουτ από καλή θέση και είδε την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν είχε να επιδείξει τίποτα επιθετικά, αφού οι Φορτούνης, Ποντένσε, Γιόβετιτς και Μασούρας έβρισκαν… τοίχο! Επίσης, οι Ροντινέι και Ορτέγκα δεν βοήθησαν καθόλου επιθετικά, ενώ και οι Έσε – Καμαρά κυμάνθηκαν σε πολύ ρηχά νερά.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με άλλον αέρα στο δεύτερο ημίχρονο και στο διάστημα 46-56’ έχασε πέντε ευκαιρίες για να σκοράρει, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Φορτούνη στο 50’ που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Δικαιότατη νίκη της Λαμίας απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που εμφανίστηκε μόνο για 11 λεπτά

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες (62’ Στάνκο), Τζανδάρης, Τσιλούλης (90’ Μάλτσι), Ακούνια (71’ Σίντκλεϊ), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (71’ Τόσιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα (72’ Ρίτσαρντς), Έσε (81’ Αλεξανδρόπουλος), Καμαρά (72’ Καρβάλιο), Φορτούνης, Ποντένσε (81’ Μπιέλ), Μασούρας, Γιόβετιτς (46’ Ναβάρο).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα