back to top
17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Σούπερ Λίγκα πηγαίνει στον εισαγγελέα για τα στημένα παιχνίδια

Διαβάστε επίσης

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας αποφασίστηκε να κατατεθεί αίτημα θεσμικής συνάντησης στον αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό, με θέμα τους χειραγωγημένους αγώνες.

Στη συνάντηση θα παραστεί επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρο και την αναπληρώτρια πρόεδρο της Λίγκας κι από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, όπως και το νομικό σύμβουλο του συνεταιρισμού.

Επίσης, εγκρίθηκε ομόφωνα το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης προς την οικογένεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή του σε επεισόδια οπαδικής βίας στου Ρέντη, σε συνέχεια σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. περί ηθικής και υλικής στήριξης της Οικογένειας του εκλιπόντος.

Σε άλλες αποφάσεις, η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 με μικτό σύστημα, δηλαδή με ηλεκτρονική παραγωγή διαφορετικών σεναρίων και εν συνεχεία κλήρωση ενός εξ αυτών για τα πλέι οφ κι ενός για τα πλέι άουτ. Κατά συνέπεια, εγκρίθηκαν και οι κλειδάριθμοι για τη διαδικασία.

Τέλος, εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων από την 22η έως και την 26η αγωνιστική, οπότε περατώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα