back to top
18.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

18.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γιώργος Μπαντής: “Πρώην παίκτης του Άρη σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό του, επειδή του οφείλονται χρήματα”

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, αποκάλυψε πως πρώην παίκτης του Άρη σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό του, λόγω οφειλής από την Πολιτεία.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, τον Απρίλιο του 2023, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ είχε προβεί σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη πως πρώην παίκτης του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας καθώς του οφείλονταν χρήματα που δεν είχε εισπράξει.

Με νέα ανάρτηση του στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook ο Μπαντής δίνει στη δημοσιότητα ένα μήνυμα που έχει ανταλλάξει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και όπως λέει το δημοσιεύει γιατί δεν θέλει να “βάψει τα χέρια του με αίμα”.

“Δημοσιεύω την συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία του χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα. Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε. Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε”.

Στον διάλογο που δημοσιεύει φαίνεται το μήνυμα του πρώην παίκτη του Άρη, χωρίς να τον κατανομάζει, που λέει πως δεν αντέχει άλλο την κοροϊδία και πως κάνει κακές σκέψεις με τον ίδιο να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα