back to top
24.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

24.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής όλα τα ευρήματα από τον τόπο της έκρηξης της βόμβας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην συμβολή των οδών Σταδίου και Πεσμαζόγλου,  απέναντι από το Υπουργείο Εργασίας. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν μεταφερθεί τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, ενώ -μεταξύ άλλων – μελετώνται όλα τα διαθέσιμα βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε η νεόκοπη οργάνωση ‘’Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα’’.  

Για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους μιλούν οι αγρότες, οι οποίοι αναμένεται να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους στη συνεδρίαση του συντονιστικού, την ερχόμενη Τρίτη, στον κόμβο Νίκαιας στην Λάρισα. Σήμερα αγρότες και τρακτέρ αποχωρούν από την συμπρωτεύουσα εκεί όπου  πραγματοποίησαν συλλαλητήριο έξω από τις εγκαταστάσεις της 30ης Έκθεσης Agrotica 

Στο πλευρό των αγροτών η αξιωματική αντιπολίτευση: Τα μπλόκα επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης . Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ‘’θέλει να αγοράσει χρόνο από τους αγρότες και όχι να λύσει τα προβλήματα τους»  

‘’Φθηνό επικοινωνιακό σόου’’ χαρακτήρισε η ΝΔ την εμφάνιση του κ Κασσελάκη πάνω σε τρακτέρ. Ανατρέχοντας σε παλαιότερη αντίστοιχη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, η γαλάζια ανακοίνωση αναφέρει ‘’Η ιστορία επαναλαμβάνεται μονότονα σαν φάρσα’’   και επισημαίνει: ‘’οι αγρότες θυμούνται πολύ καλά την τετραετία 2015-19’’  

Εν αμφιβόλω τίθεται το ακαδημαϊκό εξάμηνο καθώς και οι καθηγητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, αρνούνται να διεξαχθούν οι εξετάσεις εξαμήνου διαδικτυακά, θέτοντας ζήτημα διαβλητότητας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές – η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης έχει διατάξει προκαταρτική έρευνα.  

 Σε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, οδηγείται – σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων – το ζήτημα των επιθέσεων των ΗΠΑ σε Ιράκ και Συρία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές την συνεδρίαση αιτήθηκε η Μόσχα η οποία χαρακτήρισε τις επιθέσεις αυτές «απειλή για την ειρήνη και την ασφάλεια».  

Ενόψει της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου ο Δήμος Αθηναίων, αφιερώνει την εβδομάδα που έρχεται  στην πρόληψη, με δωρεάν ελέγχους ουρολογικού καρκίνου που θα διενεργούνται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο, 1ο, 2ο, 3ο και 6ο Δημοτικό Πολυδύναμο Ιατρείο.   

Στην αθλητική επικαιρότητα… 

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι η πρώτη Ελληνίδα που στέφεται παγκόσμια πρωταθλήτρια στην καλλιτεχνική κολύμβηση στο σόλο τεχνικό πρόγραμμα στο 21ο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ντόχα. Θερμά συγχαρητήρια στην χρυσή πρωταθλήτρια από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη  και το ΚΚΕ. 

  Η 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ ολοκληρώνεται σήμερα με τα παιχνίδια: 

Στις τέσσερις: ΟΦΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ 

Στις πέντε και μισή: ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και  

                             ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΛΑΜΙΑ 

Στις οχτώ και μισή: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ και 

Στις εννέα: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

Στα σκορ του Σαββάτου  

Βόλος- Παναιτωλικός: 1 – 1  

Πανσερραϊκός – Άρης: 1 – 1 

Και ο καιρός…  

Γενικά αίθριος αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα