back to top
36.7 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

36.7 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

Κ. Αποστολόπουλος: Στα μπλόκα οι αποφάσεις, ο αγώνας συνεχίζεται, δεν κάνουμε βήμα πίσω

Διαβάστε επίσης

Ραντεβού στα μπλόκα, όπου θα αποφασίσουν με ποιον τρόπο θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, έδωσαν οι αγρότες μετά το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

«Ο αγώνας μας θα είναι μακράς διάρκειας και δεν κάνουμε βήμα πίσω», δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Ελευθερία Κουμάντου, ο πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Χανδρινού και μέλος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου, Κώστας Αποστολόπουλος.

«Θα πάρουμε τις αποφάσεις μας στα μπλόκα και μαζί με την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων θα λάβουμε μια κοινή απόφαση για το πως και με ποια μορφή θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί», ξεκαθάρισε.

Σύμφωνα με τον Κώστα Αποστολόπουλο, είτε θα γίνουν νέοι αποκλεισμοί δρόμων, είτε θα αποφασιστούν άλλες μορφές κινητοποίησης.

Τέλος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Χανδρινού αναφερόμενος στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού σχολίασε ότι η κυβέρνηση, επικαλούμενη τα δημοσιονομικά περιθώρια, καλεί τους αγρότες να αρκεστούν στα ψίχουλα, δεν τους αφήνει περιθώρια να συνεχίσουν να καλλιεργούν και να μείνουν στα χωράφια τους:

«Μέχρι τώρα έχουμε πάρει από την κυβέρνηση ψίχουλα και χλευασμό. Από τη μία αναγνωρίζει τα αιτήματά μας ως  δίκαια και από την άλλη τα μέτρα που ανακοινώνει είναι ψίχουλα. Δεν ζητάμε ψίχουλα και επιδόματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα