back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χ. Δούκας: Ο λόφος του Στρέφη θα αναπλαστεί από το Δήμο

Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος σε ότι αφορά την ανάπλαση του Λόφου του Στρέφη ήταν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας επισημαίνοντας ότι τα έργα θα γίνουν και θα εκτελεστούν από τις υπηρεσίες του δήμου μετά από διαβούλευση με τους κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Δούκας ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα στείλει σχετική επιστολή προς την ανάδοχο εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο να αποχωρήσει από τον λόφο καθώς σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να προχωρήσει η ίδια με την Διεύθυνση Πρασίνου στην ανάπλαση του λόφου. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Δούκας ήδη έχουν γίνει κάποια έργα που έχουν να κάνουν με την παιδική χαρά, το γήπεδο μπάσκετ και δενδροφυτεύσεις.

Επιπροσθέτως, ο κ. Δούκας τόνισε ότι το έργο, σύμφωνα με εισήγηση της υπηρεσίας, παρουσίαζε μια επικίνδυνη στασιμότητα γεγονός που αναγκάζει τον δήμο να πάρει πρωτοβουλία υπέρ της περιοχής και των κατοίκων, ειδικά και μετά την απόφαση του ΣτΕ που ακυρώνει μέρος του έργου που είχε σκοπό να εκτελέσει ο ιδιώτης.

Τέλος, ο κ. Δούκας επανέλαβε ότι για όλα τα έργα που θα σκοπεύει να προχωρήσει στην Αθήνα θα υπάρχει διαβούλευση με τους κατοίκους καθώς είναι αρχή του να υπάρχει διάλογος πριν προχωρήσει σε όποιο έργο.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα